Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daiiiiiiiiiiiiiiiiii

Jak wycofać ofertę kupna z allegro??????????

Polecane posty

Zalicytowałam przedmiot (aukcja jeszcze się nie skończyła) ale chcę wycofać moją ofertę? Jak to zrobić? Pomocy :D

Gość napisać prośbę
do sprzedawcy i poprosić- ten MOŻE, ale nie musi wycofywać Twojej oferty... Na drugi raz się porządnie zastanów zanim coś zalicytujesz...

Zastanowiłam się dobrze jednak sprzedający wystawia wiele bardzo podobnych aukcji i po prostu kliknęłam w złą.

Gość forumowa mazepa
ja ostatnio kuplam cos przez pomylke (bez licytacji, w kup teraz). po prostu sie za bardzo rozpedzilam i kliknelam :O zadzwonilam do sprzedawcy, czy da rade to jakos anulowac. Pani powiedziala mi, ze spoko, nie ma problemu, tylko ze teraz to juz allegro pobralo od nich prowizje w wysokosci 5% za te kupiona rzecz i ze ona moze napisac do allegro zeby to anulowali ale oni wtedy moga dac mi upomnienie. Dogadalam sie z nia, ze zaplace to 5% i po problemie. a swoja droga- gdzies tam powinna byc opcja wycofania, poszukaj dobrze ;)

Już znalazłam, poza tym to świeza aukcja, pewnie ktoś by i tak mnie przebił no ale wolałam wycofać : d

Gość padapadaśnieg
czy mogę wycofać kupno? kupiłam towar wczoraj rano , ale kontaktu ze sprzedawcą nie ma tylko meilem na które nie odpowiada potrzebuję towar ale szybko a nie dostałam informacji z allegro o danych do przelewu.Chcę się wycofać i kupić u kogo innego

Gość padapadaśnieg
up nikt nie doradzi