Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwia86

Jak minął pierwszy dzień waszego dziecka w przedszkolu

Polecane posty

hej u nas bardzo dobrze ja miałam od samego rana strasznego stresa tysiąć pytań na sekundę jak to będzie czy da sobie rade itd. A syn poszedł z panią bez problemu gdy wróciłam okazało się ,że rozrabiał z nowym kolegą ale pani ich rozsadziła i było ok :-)

Gość sssddddssa
super, nie chciala do domu wogole wracac, musialam ją pod pache wziąci w samochodzie ubrac :D

u nas po prostu pierwsza klasa :P Spakowałam ich wczoraj, wszystko przygotowałam, wykąpałam, bajeczka całuski kołysanka i mieli iść spać. O 22 wielkie łubudu i ryk. Młody zleciał w łóżka na głowę. Zamiast pierwszego dnia w przedszkolu spędziliśmy noc w Prokocimiu. Jak nie wymyślą czegoś nowego do jutra to jutro mamy "opóźniony" start w przedszkolu.

Gość sssddddssa
corka od 8 do 15 pierwszy raz w przedszkolu, przyszlam po nia a ona do mnie abyk usiadla cucho w kąciku i jej nie przeszkadzala w zabawie i zebym na wieczor jej pizamy przywiozla do spania ,ja mowie ze do domku jedziemy ona do mnie to abym JA sobie pojechala i mam byc grzeczna w domu i tatusia nie wnerwiala

oj wiosenna mama to dziecko miało pecha ale nnajważniejsze ,że nie stało mu się nic poważnego mój syn ostatnio ubierał majtki i chciał zamknąć szuflade i przewrócił się upadając o kant szuflady miał szyta głowe.Ja do teraz się martwię jak to będzie bo syn ma problemy z mową (syn ma 3,5 ) i boję się że dzieci odrzucą go przez to ze nie mogą się z nim dogadać

No na szczęście na siniakach się skończyło ale mialąm stracha jak nie wiem bo pol twarzy czerwone i spuchnięte (spadl z góry piętrowego łóżka gdzie wlazl żeby się troche pobić ze swoją siostrą bo go "wkuzała okropnie":-o ) Pól nocy siedzieliśmy w szpitalu bo go "oglądali" czy wszystko ok, karmili, poili, sprawdzali czy wymiotuje, prześwietlali i cuda inne ale jak mu opuchlizna i czerwone zeszło to tylko maly siniaczek jest taki minimalny i nic poza tym. Mój mówi, buzia mu sie nie zamyka, ale niestety okropnie sepleni i nie wszyscy go rozumieją, a nieraz jak jest zmęczony i nie chce mu sie ust szeroko otwierać to takie seplenienie odchodzi ze i ja go nie rozumiem. Ale wszystko to pikus. Najbardziej mnie przeraża to ze zdarza mu sie lac w majty :-o jak mu nikt nie powie "K idź się wysikac!" a on się tak rewelacyjnie bawi że sobie zapomni o takiej głupocie jak pójście do WC.

no to tak jak mój mówi tak,że ja go zrozumie ale osoba trzecia już nie.Z sikaniem to nie ma problemu ale dzisiaj w przedszkolu to się chyba wstydził lub bał powiedzieć ,że chce siku bo jak tylko weszliśmy do domu to bardzo dużo wysikał