Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kapejszyn tego

dlaczego życie poszkole jest takie nudne ?

Polecane posty

Gość nie kapejszyn tego

?:O jak dla mnie to koniec życia :O 🖐️ kiedys spotakania w klasie, imprezy klasowe , wspólne brechty a teraz ?

Gość nie kapejszyn tego
no nie mow ? :O wole juz chyba strzelic sobie w głowe niz tak egzystowac :O przeciez to porażka ?:O

teraz zostało Ci już tylko kafe i przegrywanie życia po kres Twoich dni... :classic_cool:

Gość nie kapejszyn tego
zdradzcie przepis jak nie wpasc w depresje

Życie..i nic na to sie nie poradzi..! Z tym że to od Nas zależy jak bedzie wyglądać nasze życie po szkole!

możesz np. udawać, że nadal chodzisz do szkoły. Wstawaj rano tak jak zawsze. Pakuj plecak, bierz ciapy, kanapke, termos z herbatą... Potem idź pod szkołę. Czekaj w tłumie do dzwonka. Jak zadzwoni to chowaj się w kiblu i tam przeczekaj 45 minut. Potem idź na przerwę jakby nigdy nic. Jak zadzwoni dzwonek to znowu do kibla. Możesz dla urozmaicenia zmieniać sobie szkoły. troche pochodzić do zawodówki, trochę do ogólniaka... Żeby było ciekawiej czasem idź na wagary, albo zadawaj sobie prace domowe, a potem nie odrabiaj :) Żeby było bardziej realistycznie od czasu do czasu załóż topik na kafe "Mam referat na jutro. Pomóżcie... :(" albo "Koledzy z klasy sie ze mnie nabijają, że jestem prawiczkiem".

Gość nie kapejszyn tego
świetny pomysł :D jednak woalałabym zeby to byla prawda😭

Elisa, hahaha, dobre :) ja też miałam doła po zakończeniu studiów, ale głowa do góry, bo co nam przyjdzie z użalania się nad sobą? Tylko dół i deprecha. Dorosłe życie ma wiele plusów, można samemu o sobie decydować i nie kazdy tyra za grosze, ale samo z nieba nic nie spadnie, trzeba się trochę postarać i nie tracić wiary.

niestety - pozostało Ci tylko stwarzanie pozorów. chociaż... jest jeszcze jeden sposób... mozesz zatrudnić się jako woźna :classic_cool:

Gość nie kapejszyn tego
musiałabym miec swojego woznego ❤️ ale nie mam 😭

Carrie ❤️ ja tyż Ciebie love 😘 p.s. ten pedeł dalej nie dzwoni pisze tu bo gdzieś mi sie topik zgubił :( jade do domu go pakować :classic_cool: ma ktos niepotrzebne pudła? :) albo reklamówki?

Gość ja86sia
pffff... ja tam bym w życiu nie wróciła do szkoły... życie zaczyna się na studiach :D Ale ten etap też już za mną i nie uważam, że życie bez tego jest gorsze. W dorosłym życiu też ma się znajomych, z którymi można wyjść na piwo i "mieć brechty" jak to nazwałaś. Życie co prawda skupia się już na czymś innym, ale można mieć ciekawą pracę i fajnych współpracowników, nie tylko koleżanki ze szkolnej ławki są fajne...

Gość radna dana banana
elisa - padłam :D:D:D:D:D