Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeeeopomoc!

(nie)stosunek.

Polecane posty

Gość proszeeeopomoc!

Cześć.. mam pytanie, na które proszę odpowiedzieć , błagam!4 dni temu bylam u chlopaka i w aucie zaczelismy sie calowac, on mnie rozebral , piescil moją muszelkę przez chwile, ale tylko jeździł po niej palcem,nic więcej. pozniej sie rozebrał,ale nie bylo wytrysku, ani żadnej mazi, ani nie bylo tez stosnku,poniewaz przerwalam, bo sstwierdzilam,ze to jest ryzykowne. Czy możliwe jest,że mgłabym zajść w ciążę? ja uważam,że nie , ponieważ czytając rozne rady ekspertów , w ciążę zachodzi się poprzez wprowadzenie plemników (od męzczyzny) do pochwy kobiety, no a wtedy nic takiego nie było, bo z jego członka nie wydobył się zaden śluz,żadna maź , zadna sperma. nic w tym stylu. BŁAGAAAM O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ!

Gość filipinkaala_
oczywiscie ze nie :o

Gość proszeeeopomoc!
czy aby na pewno? ja tez twierdzę,że nie .. ale sumienie nie daje mi spokoju. czytalam tez,ze plemniki mozna przeniesc nawet na rekach , na palcach , no ale on wczesniej nie dotykal swojego czlonka.. czy w takich sytuacjach jest mozliwa ciąża? DODAM,ŻE BYLO WTEDY BARDZO ZIMNO, A PLEMNIKI ZEBY PRZETRWAC MUSZĄ MIEĆ ODPOWIEDNIĄ TEMPERATURĘ...

Gość no pewno, że nie warto
plemniki, to są tak żywotne, że nawet po zamrożeniu w ciekłym azocie i odmrozeniu są gotowe do zrobienia bachora. Jestęś w ciąży urojonej na 100%