Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iikeeeee

dlaczego faceci wolą blondynki?

Polecane posty

Gość IMO13853
fiku mikuuu "blondynki są łatwe? nie am to jak stereotypy" Wystarczy spojrzeć do stopki, żeby przekonać się przez ILE trzeba płotków przeskoczyć, aby usidlić wyłącznie mentalną blondynkę. :P

IMO13853 "Masz zadziwiająco dobry słuch Drabino. Żeby usłyszeć świstanie dobiegające z niedalekiej próżni, samej będąc otoczonej huraganem... Uszy Twe, wielkością muszą dorównywać przynajmniej Twoim stopom." No patrz, a Ty jak widać masz klapki na oczach i uszach, żyjesz we własnym świecie, obfitym w różne Skrzaty i inne Krasnale. Niestety czas się obudzić. Musisz zaakceptować swoją inność, my już Cię kochamy. :)

stereotypy tak jak ze sa glupie:) kolor wlosow to kwestia wyboru-niektorzy kochaja rude :)

Gość IMO13853
Aneta90-210 "Musisz zaakceptować swoją inność, my już Cię kochamy." A ja sądziłem, że wszyscy oprócz BleBle patrzycie się na mnie z góry, niczym z Drabiny. :P

Gość jajko niespodzianka
Każdy woli co innego,kolejny głupi spór... chociaż 90% facetów , z którymi mam do czynienia woli brunetki, nie wiem czemu.. Z resztą najbardziej pożądane gwiazdy mają ciemne włosy, np. Megan Fox, Jessica Alba, Angelina Jolie, Adriana Lima, Kim Kardashian, Beyonce, Monica Belucci, Liv Tyler, Cathrine Zeta- Jonse, Demi Moor, Anne Hathaway, Eva Longoria, Natalie Portman, Penelope Cruz, Salma Hayek, Keira Knightley i wiele innych. Wszystkie one są wielbione przez facetów , zdobywają najwyższe miejsca w rankingach. Oczywiście są też blond seksbomby ale niestety przegrywają z brunetkami w rywalizacjach.

IMO13853 "A ja sądziłem, że wszyscy oprócz BleBle patrzycie się na mnie z góry, niczym z Drabiny." To przez te klapki na oczach tak Ci się wydawało. A zdaje się, że Ble Ble również jest od Ciebie wyższy. :)

No dobra, więc skrobnę coś więcej: nie da się powiedzieć, dlaczego. To kwestia gustu. Dla jednych widok blondynki będzie źródłem emocji, a dla drugich nudy. Tu nie ma reguły i bzdurą jest twierdzenie, że generalnie TAK, czy NIE. Znanym natomiast faktem przyrodniczym jest to, iż dobra mniej dostępne są bardziej pożądane i pewnie w tym tkwi tajemnica sukcesu marketingowego pań o kolorze blond.

Gość nesia1000
hhhhhhh zgadzam się z Tobą w 100%. Ja też jestem naturalny blond, ale nie prawdą jest, że dziewczyna mając taki kolor włosów jest łatwa i głupia. Studiuję dziennie finanse w dobrej Uczelni i bardziej skupiam się na nauce niż podrywaniu facetów, uważają mnie za niedostępną. Za to znam brunetki które puszczają się na lewo i prawo, a maturę w szkole kupiły. Osobiście uważam, że faceci wolą brunetki albo farbowane na niewiadomo co, ale kazda kobieta ma w sobie coś, co inteligentny facet dostrzeze. Kwestia gustu, ja nie przepadam za blondynami. ;p

Gość wygnita
Bo blondynek jest mniej niż brunetek i kiedyś się skończą xD

Gość same łyse tu siedzą
:PŁyse i złośliwe!!!

Gość takie tam duperele
Faceci wolą blondynki ale żenią się z brunetkami :(

nie zawsze wola blondynki a jesli juz tak jest to uwazaja ze sa takie slodkie i łatwe i glupie..:) ja nie uwazam ze blondynki sa glupie albo ze rude to falszywe to zalezy od charakteru a nie od kolorw wlosow..ja jestem brunetka o niebieskich oczach :)

Gość same łyse tu siedzą
blondynki sie nie skonczą bo przemysl farb do wlosów kwitnie;)

Gość same łyse tu siedzą
a ja jutro robie sobie czekoladowy brązik,niach,niach,niach;)

Gość ona _wi
bo bladynki sa lepsze w lozku....chociaz sa pewnie wyjatki

Gość umiejętności w łóżku NIE zależ
ą od barwy włosów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Degustator84
Baby ale jesteście głupie!!!! Jeśli to, co tutaj piszecie byłoby prawdą to wszystkie co do jednej, jak tu siedzicie jesteście blondynami :D Tyle w temacie. Nie ważne czy blondynka, czy brunetka, najgorsza jest typiara myśląca stereotypami tak jak wy:D Znacie wszystkie blondynki na świecie, żeby wiedzieć, że są łatwe??