Gość myszka murmyszka Napisano Wrzesień 1, 2011 otóz jakis czas temu poznałam faceta. Na pierwszy rzut oka nie był mna zainteresowany, a raczej dawał sprzeczna sygnały, raz dzwonił potem milczał, raz sie chciał spotkac potem odwoływał spotkania itp Po rozmowach ze znajomymi a nawet kilku postach na tym forum stwierdziłam ze przestane sobie robic nadzieje bo według wszystkich opinii facet sie mna bawił. los chciał ze nie zdazyłam wprowadzic planu w zycie bo musilismy razem wyjechac na tydzien. najlepszy ydzien w moim zyciu :) On tam sie przełamał, powiedział że kochał sie we mnie od dawna, robił podchody a potem milczał bo chciał zobaczyc ze mi tez chociaz troche na nim zalezy, bał sie podrywac taka piekna dziewczyne, poza tym był zraniony i przerazony po poprzednich zwiazkach. Od paru miesiecy jestesmy raze i powiem Wam ze nigdy nie widziałam tak czułego, wrażliwego i dobrego faceta. Pisze to zeby pokazać ze czasem warto poczekac i nie przekreslac od razu człowieka. Oczywiscie nie ma sie co okłamywać, ale jak intuicja Wam mowi ze cos z tego bedzxie nie bojcie sie troche zaryzykować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach