Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhbhftruh

Pierwszy raz od 12 lat nie poszlam na rozpoczecie roku, bo juz skonczylam szkole

Polecane posty

Gość ja się wczoraj zapisałam
do policealnej ;) miałam 2 lata przerwy od nauki. Zajęcia zaczynam od pazdziernika więc miesiąc jeszcze wakacji (teoretycznie bo w praktyce pracuję od poniedziałku do piątku a szkołę będę miala co drugi weekend)

Gość gfhbhftruh
dlaczego wlasciwie jest do 2 weekend? dlaczego ta krotko?:( ja wam powiem, ze bardzo lubialam chodzic do szkoly, bo w domu mam niezaciekawa sytuacje, ... szkoda troche, no ale do pracy tez pojde. :) i teraz zycie bedzie na wysokich obrotach ^^ Trzymajcie sie!!! Dzieki:*

Gość domoooonikia
a na jaki kierunek poszlas? ja nie jestem dobra z matematyki mature zdalam na 40% tylko, a na koniec mialam 3. A wiekszosc kierunkow to takie jakies administracja, rachunkowosc itp i to na dodatek z jezykiem angielskim wszedzie, a ja niemiecki znam i rosyjski. Nie wiem na jaki kierunek mloglaym isc. Po za tym jak sie orientowalam w takich szkolach jak Ap edukacja, Zak, Teb Edukacja itp to polowa kierunkow moim miescie w ogole nie rusza, bo nie ma chetnych :( ogólnie oceny mialam zadowalajace bo srednia 4,8 i skonczylam z paskiem, ale ma maturze zdawalam tylko podstawowe przedmioty zadnego rozszerzenia i nie mam zadnej pasji ani nic. Dlatego w tym roku nie poszlam na wymarzone studia, bo ich nie mam nawet nie wiem co chcialabym robic. A jak mowie matmy nie potrafie by studiowac cos zwiazanego z matma, w szkole dawalam rade, ale na studia scisle sie nie nadaje.

zależy od kierunku :) Ja idę na fryzjerstwo. Chciałam iść na farmacje ale zajęcia były 5 razy w tygodniu a z racji tego, że pracuję nie mogłam sobie na to pozwolić.

Gość domoooonikia
dlatego co drugi weekend, bo to szkola zaoczna. Nawet studia w trybie zaocznym takim systemem sie odbywaja, ze co 2 tygodnie w weekend. Ale sa i dzienne szkoly. U mnie medyk jest dzienny wlasnie. Glownie ludzie pracujacy wybieraja zaoczne dlatego tak sie odbywaja. Ja szukam pracy i postaram sie zapisac do jakiejs zaocznej, ale nie wiem jakiej..

No niestety nie wszystkie kierunki są w trybie zaocznym. U mnie kierunki typu ratownictwo medyczne, farmacja, technik dentystyczny itp są w trybie dziennym ale to pewnie zależy też od miasta

Gość domoooonikia
no właśnie u mnie Medyk też jest dzienny:), ale ja medyka nie wybiorę. jakoś nie lubię lakarzy, szpitali i wypadków brr, krwi nigdy w życiu. I mam problem na co by tu iść.