Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona szalona bez ogona

Przeciez mnie zaraz rozpierdoli od srodka

Polecane posty

Wszystkie opłaty w przedszkolu to okolo.900 zł. Ja zarabiam 560. Więc? Pierdole,nie robie. Ide na bezrobocie! 600 zł za lezenie dupą do góry. Plus 700 zł z Osrodka pomocy spolecznej.A ja leze i pachne. I dziwia sie ,ze takie bezrobocie. Nie dlatego ze sie nie chce robic tylko dlatego ze nasze panstwo jest poj.... Jak pracuje to- Musze rano wstac,zawiesc dziecko do przedszkola,jechac kawał drogi płacic za bilety.I meczyc sie w robocie. Poczym przy wyplacie nie stac mnie zeby zaplacic za przedszkole. tak wiec wybieram bezrobocie i mops.Skoro sa tacy mądrzy to niech nie placza ,ze takie bezrobocie!

Gość reeeeeeeeeee111
ja pierdole jaka patologia reprezentujesz najniższą klase społeczną, na równi z menelami spod sklepu. Ten sam poziom Znam takie agentki z okolicy. Za młodu tylko picie i dawanie dupy było im w głowie, na nauke nie starczało czasu. Nie mowie juz o studiach ale chocby o nauce fachu w szkole zawodowej. I z dumą wszem i wobec głoszą ze nie opłaca im sie robic za marne pieniadze ( ciezko godnie zarabiac z podstawowym wykształceniem) i ciągną od panstwa. Sposob na zycie ludzkich niedorajd i patologii pogratulowac

poniekąd masz racje:-) Owszem.Duzo meneli korzysta z usług państwowej kasy;-) Ale tym imbecylom się nie chce pracować. A mnie się chce tylko nie za marne pieniądze typu 560 zl a zapierdol jak z tad do Warszawy;-) Więc wspomnę ,ze podstawówkę skończyłam,technikum również,Ale co mi z tego? kumasz? Nie ! To spierdalaj:D Ja sobie siedzę i jest mi teraz dobrze a ty zaiwaniaj na mnie...a co się będę.Trzeba sobie pomagać no nie?!;-) Jak jesteś głupi i nie umiesz sobie tak pozałatwiać ,żeby mieć i nic nie robić to świadczy o Tobie. Ambicjami i honorem raczej nic nie zdziałasz one Cie nie nakarmią. A ja wole sobie posiedzieć wygodnie w fotelu, ugotować pyszny obiadek i patrzeć się w tv.Niz zapierdalać i nic z tego nie mieć!