Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość /anulka/

Pokochać Araba?

Polecane posty

Gość /anulka/

Niedawno poznałam czarującego Araba .Ale jeszcze mnie z nim nic nie wiąże .On bardzo chciałby ale ja mam obawy .Oczywiście jestem starsza od niego i to sporo bo 10 lat więc bardzo się cieszę że poczytałam sobie wasze wypowiedzi na kafeterii dzięki temu mam jasne spojrzenie .Jestem po rozwodzie i oczywiście brakuje mi faceta a jego poznałam przez naszego wspólnego znajomego z Francji .Boję się tego związku i dlatego nie chcę podjąć żadnych środków .Na razie traktuję tą naszą znajomość w formie "zabawy" ale on strasznie nalega żebym go pokochała .Jak czytam to widzę że oni chcą tylko jednego .Jeśli ktoś może mnie jeszcze przed czymś ostrzec to proszę piszcie .Pozdrawiam

Gość no pewno, że nie warto
oczywiście, pod warunkiem,. że jest to, arab pełnej krwi ze stadniny w Janowcu Podlaskim.

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaa
ja jestesm swiezo po rozstaniu z turkiem i odradzam ci poki masz jeszcze czas, wiem ze nie mozna wszystkich oceniac negatywnie ale to inne wychowanie inna kultura , ja bylam bardzo naiwna choc sygnalow do obaw mialam wiele ignorowalam je i zakochalam sie na zaboj teraz mam za swoje ,moj np milosc wyznal mi po 1 m-cu znajomosci mam 33 lata a glupia naiwna bab ze mnie , moj byl mlodszy ode mnie o 9 lat...

Ja tam mam dwóch znajomuch w Pakistanie, Pakistanczyk to nie Arab. Ale kontaktuje się z nimi z racji tego, że interesuje się ich kulturą i religią. Natomiast mąż siostry mojej przyjaciółki jest z Wybrzeża Kości Słoniowej, też inna kultura i obyczaje.

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaa
no ja patrzac na historie moja i dziewczyn ktore znam odradzam kazdej zanim bedzie za pozno wsrod tej nacji pewnie sa wyjatki i normalni dobrzy ludzie ale to rzadkosc

Gość /anulka/
zawsze jest nadzieja :( może jednak, będzie inaczej.

nie byłoby ci wstyd zadawać się z facetem, co na ulicy wypina dupsko i wali czołem w bruk??????

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaa
kazda mysli ze bedzie inaczej wiesz jak u mnie bylo cudnie ? szkoda tylko ze to wszystko bylo udawane a to jaki on jest wyszlo po czasie eh szkoda slow kazda z nas wierzy ze ten moj jest inny tia...ale chyba musisz sie przekonac na wlasnej skorze powodzenia

ty rosalindo lepiej pilnuj by cmoknąć kaczora w jaja i kutasa, jak będzie na wawelu.

Gość /anulka/
to boli. chyba sama sie oszukuje.

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaa
no tak ja tez sie oszukiwalam u mnie to zabrnelo do zareczyn a teraz dupa