Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionawuczuciach

jak do tego podejsc?

Polecane posty

Gość zagubionawuczuciach

Ostatnio poznalam takiego chloapka na takim festynie .Znaczy razem z moim kuzynemdo naszego stolika, tam siedziala ciocia (wlasnie ona nas sobie przedstawiala bo byla pod humorem) mama ,tata no oglnie rodzinnie podeszli chlopaki .Jeden mi sie bardzo spodobal , i to wlasnie o niego chodzi, do rzeczy . On jak sie przedstawil to dal ladny usmiech , potem cos robil caly czas na fonie ,ale czasem lapalam sie na tym ,ze na mnie patrzy ,nic nie mowil ,tamci byli bardziej smiali.Potem troche wypil ,gadalismy taniec , mowil ,ze kiedys przyjedzie albo przyjdzie pod szkole ,bo chodzi do szkoly w tym samym miescie.Dalam mu numer potem mnie odprowadzil do auta , na drugi dzien napisal , wymiana 4 esow , na drugi dzien to samo , na 3 nic a na 4 ja napsialam i znow 4 esy .Jak myslicie czy on sie zechce ze mna kiedys spotkac , co on moze myslec o mnie?

Gość wrednamalpa26
a skąd my mamy wiedzieć?

Gość zagubionawuczuciach
co byscie myslaly o tym na moim miejscu ?

Gość zagubionawuczuciach
;) doradzcie

Gość i tak sobie mysle ze mam racje
ze chlopak chcail spedzic dobrze czas i poznal nowa kolezanke i niekoniecznie ocenial cie pod katem przyszlej zony...wiec moja rada nie narzucaj sie..ma twoj numer i jesli zechce to sie umowi a ty od czasu do czasu mozesz napisac co slychac ale bez przasdnego natrectwa.

Gość zagubionawuczuciach
nie zaproponuje bo nie chce sie wlasnie narzucac ,ale tak sobie mysle ze chce sie z ni mspotkac i mnie kusi ,ale coz ,to on decyduje;)

Gość zagubionawuczuciach
myslicie ze jest szansa ze sie jeszcze odezwie?

Wyobraź sobie,że on też być może nie chce się narzucać. Jeśli Ci się podoba, przejmij inicjatywę. Tym bardziej, że jak pisałaś, na tamtej imprezei niewiele mówił. Może jest nieśmiały...

Gość zagubionawuczuciach
tak tez myslalam ,ze moze nie chce byc natarczywy ,ale ja z kolei boje sie napisac ,bo pomysli ze bardzo mi zalezy i ze podaje mu sie na tacy , i wlasnie nie wiem ;)

Gość zagubionawuczuciach
waszym zdaniem jest jakas szansa na rozwoj tej znajomosci? mam po prostu czekac tak;)

4 smsy dziennie, to nie natarczywość:) On ma takie same dylematy, jak TY, albo zwyczajnie nie jest zainteresowany. Na dwoje babka wróżyła. ZAPROPONUJ SPOTKANIE, jeśli jesteś zainteresowana. Inaczej na pewno nic z tego nie wyjdzie