Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Skąd tyle tego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość regergr Napisano Wrzesień 1, 2011 skini wymarli, to dlatego :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 No szkoda właśnie. Wypierdalać z tym do Afryki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nnnnnnaan Napisano Wrzesień 1, 2011 ja jakoś ich nie widzę, mieszkam w 60 tysięcznym mieście i widziałam 2 w całym swoim życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adolf hustler Napisano Wrzesień 1, 2011 czarnuch leca z gruchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Można by przemielić i drogi z tego budować . To jest myśl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w 100% Napisano Wrzesień 1, 2011 osz k...a ale rasisty. o co kaman? nigdy tego nie rozkminie. co za różnica jaki kolor skóry człowiek ma? no nie pojmę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rtutrutr Napisano Wrzesień 1, 2011 http://www.wykop.pl/link/802555/kenia-podpaleni-zywcem-za-kradziez-worka-ziemniakow-18/ biały człowiek się tak nie zachowuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aseksualny impotent 1 Napisano Wrzesień 1, 2011 POlaków za to w UK i Afryce bardzo mało! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ptasiek nastroszony Napisano Wrzesień 1, 2011 Oni sa bardziej inteligentni i na wyzszym poziomie kultury niz polactwo-robactwo. zadluzone , brudne tepe i sfustrowane , nienawidzace wszystkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Obrończyni się znalazła . Ciekawe czy stałaś kiedyś obok spoconego murzyna ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adolf hustler Napisano Wrzesień 1, 2011 znalezli tu dobry grunt do rozmnazania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moorland 3 Napisano Wrzesień 1, 2011 Zdarzało mi się stać koło spoconego polaka...od pewnego stężenia smrodu to już bez różnicy od kogo on pochodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Ptasiek ten mały kretynek przylazł . Frustrat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adolf hustler Napisano Wrzesień 1, 2011 ten ptasiek to chyba po murzynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Gwarantuję że mimo wszysko czarnuch bardziej śmierdzi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adolf hustler Napisano Wrzesień 1, 2011 albo i po dwóch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moorland 3 Napisano Wrzesień 1, 2011 Nie potrzebuję twoich gwarancji, mam znajomych z różnych kultur i o różnych kolorach skóry. Póki co jakoś przykrych wspomnień związanych z zapachem czarnoskórych kolegów nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach