Spontaniczna Kocica 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 A czemu Wy tak na Carrie jedziecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Kto mnie jedzie? Przecież jest całkiem kulturalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elisa- 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 dziewczyny dawajcie na gołe klaty :) a ja przegapiłam fotkę Carrie... :( 20:19 [zgłoś do usunięcia] En-Dżi carrie to nawet na k**we sie nienadaje bo jest za gruba i ma krótkie nogi" Carrie przegiełaś pałkę! To ja miałam najgorsze i najgrubsze nogi na kafe... Miałam zostać królową!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donia Corleone 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 ja nie jeżdżę:) ale za to zaraz ide spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Elisa, żadnej fotki tu nie było, kiedys (rok temu) jedna stara, z profilu, ale i tak całe goowno było widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donia Corleone 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 dobra nikt mnie nie zatrzymuje to ide Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elisa- 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 no czyli nic nie przegapiłam :) Carrie Ty zawsze byłaś z kropką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spontaniczna Kocica 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 No ta En Dzi i pomarańczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Nie, na poczatku bez, ale potem coś mi sie z hasłem zyebało. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elisa- 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 koneserka nie idź pliiissssw pliiissss :) [liże stopy] [bije pokłony do ziemii] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elisa- 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 no właśnie tak mi się wydawało. Bo pamiętam Cie bez kropki. A potem mnie trochę nie było na kafe... :) Ale zrobiłam kambek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Dobra, ja wykurviam z tego zacnego i cudownego miejsca Miłego wieczoruuu życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vszaszkacvv Napisano Wrzesień 1, 2011 carie mi kiedys na topiku (który był prowokacją) ale sie spienila i groziła że mnie złapie za kudły i wytarga itp. hahah drabinke wez carrie mam 176 cm skurczu D:D::D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach