Gość endżi to kolejna pryszczata Napisano Wrzesień 1, 2011 suka z twardym biustonoszem bo jej cyce zawadzają o pępek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Abrakadabrrra Napisano Wrzesień 1, 2011 carrie otyła klaczo hahahhahahhaha, najlepsza inwektywa jaka slyszalam w strone carrie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
999999999999999999999999999999 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 jeszcze dlugo nic mi nie bedzie wisiec poza tym maz chirurg plastyczny wiec w razie czego naprawi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margirit 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 a skąd wiadomo ze carrie jest gruba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 8 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Było tu jej zdjęcie kiedyś . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Haha, kolejna kurva z elity społecznej siedząca na kafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jasne chirurg plastyczny Napisano Wrzesień 1, 2011 kolejna mitomanka z pryszczatym celulitowym obrzydliwym ciałem :O:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słodka dżelusia 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Carrie odpowiesz na zarzuty strony przeciwnej :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
999999999999999999999999999999 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 wysylala niektorym jednego zbajerowalam i mi przeslal :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margirit 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 do mnie mówisz seksie w wielkim mieście ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mąż En-Dżi Napisano Wrzesień 1, 2011 tak naprawdę to jestem brukarzem na kuroniówce :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Co mam odpowiadać, dziewczyna szuka jakiegoś argumentu, zreszta nieprawdziwego, wiec niech sie cieszy. Co mi tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słodka dżelusia 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 A te inwektywy ktore leca w twoja strone, nie przypominaja Ci twojej "znajomej" ktora byla tu w zeszlym roku :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Abrakadabrrra Napisano Wrzesień 1, 2011 zaloze sie ze En Dzi to nowy projekt proszka taka sama kretynka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Juzek, witam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Jakiej znajomej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Abrakadabrrra Napisano Wrzesień 1, 2011 dzelusia, a kogo ona ci przypomina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słodka dżelusia 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 W sumie Smakowita Eklerka nigdy nie została zbanowana :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Eklerka była całkiem sympatyczna, tylko miała problem natury psychicznej. Raz byłam jej panią, a raz kurwą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słodka dżelusia 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Eklera byla wyczesana :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mama En-Dżi Napisano Wrzesień 1, 2011 przepraszam za córkę, skończyła tylko podstawówkę (z kłopotami) i od 10 lat siedzi w pokoju na necie, nigdy nie miała faceta, nie wychodzi z domu, mam z nią same kłopoty :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donia Corleone 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 dobry wjeczjer o co tu sie rozchodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Koneserka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ptasiek nastroszony Napisano Wrzesień 1, 2011 o widać wieczorne dysputy jak polak z polakiem. a swoją drogą odpierdolić się od Carrie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość En-Dżi to kolejny projekt Napisano Wrzesień 1, 2011 jakiegos przegranego prawiczka co chodzi w majtasach mamy jak zostaje sam w domu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donia Corleone 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 carrie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donia Corleone 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 ptasiek a włąśnie że sie nie odpierdole :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw. 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Juzek, mi znalazło tylko 50 centa, ale slowa inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donia Corleone 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Dżozef Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hgfh Napisano Wrzesień 1, 2011 ZA kliknięcie dostaniesz 30 darmowych minut do wszystkich sieci, wystarczy kliknąć i wysłać kod sms ! Szybo. promocja nie trwa wiecznie : D http://13a9.skroc.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach