Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edyta63736

gdzie tanie studia podyplomowe?

Polecane posty

Gość Edyta63736

hej. orientuje się ktoś może gdzie są jakieś fajne kierunki studiów podyplomowych w woj. mazowieckim? Zależy mi na niskich opłatach, bo ostatnio krucho z kasą:( Gdzie najlepiej iść na podyplomowe?

Gość Ala to ja
Hej! :) polecam Ci szkołę w Józefowie, tzn Wyższą Szkołę Gospodarki Euroregionalnej! Doświadczona kadra, konkretna wiedza, zero problemów "papierkowych" no i cena--> 1000 zł za całe studia!!! eheh wiem, myślisz pewnie, że to niemożliwe, ale są to studia w systemie e-learningowym, dlatego płacisz tak mało:D nie wiem skąd jesteś, ale zapisując się na te studia musisz pojechać tylko dwa razy na uczelnię- na pierwszy i ostatni zjazd. no i uczysz się w domu. sama zastanawiałam się nad kolejnymi studiami i kolejnym papierkiem, przeszukałam całą masę stron i w końcu zapisałam się do nich:) daj znać co wybrałaś!

Gość zarwa_90
Witam, szukam studiów podyplomowych z logistyki w Łodzi czy może ktoś coś doradzić?

brzmi fajnie, ale czy przyszly pracodawca traktuje powaznie takie studia e-learningowe? nie mam przekonania czy u nas w Polsce to się na tyle przyjęło, żeby traktować jak pełnowartościowe wykształcenie..

Gość Strasznie mnie dziś boli głowa
Najlepiej podyplomowe to na Akademii Leona Koźmińskiego.

Gość Instutyt Studiów Podyplomowych
Na Śląsku warto zajrzeć do Instytutu Studiów Podyplomowych w Tychach (strona - http://studia.slask.pl) Pozdrawiam

Witam! Studia podyplomowe 2 lub 3-semestralne w wielu interesujących kierunkach, w kilku lokalizacjach na ternie kraju (np. Poznań, Gdańsk lub Wrocław) - to oferta Wyższej Szkoły Bankowej. Zachęcam do zapoznania się z naszą pełna ofertą na stronie http://www.wsb.pl/kandydaci/studia-podyplomowe/kierunki Warto aplikować na studia do 31 maja, bowiem do tego czasu można liczyć aż na 1000 zł zniżki: 600 zł zniżki w czesnym oraz 400 zł dzięki zwolnieniu z opłaty wpisowej. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB