Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

You're my heart, you're my soul

Polecane posty

Ej no, co jest? To wy tacy jesteście? :O Ja, JA... ja zakładam wam temat, żebyście mięli gdzie pisać... a Wy nie piszecie?:O Zawiodłem się na was... 😭 Vodka, Bloww, Proszek, Załamana... 😭

Gość Byli u nas
Byłem zajarać coś mnie ominęło ? Ja śledzę ich kinową karierę . W pierwszym filmie z ich udziałem wystąpił nawet Jim Jarmusch w epizodycznej roli .

Gość tamten pierwszy niedziel
wygrałem życie :D:D:D:D:D

wlasnie mi sie dostalo, bo jakis kolo podchmielony powiedzial do mnie "czesc sloneczko" i ze to kurwa niby ja prowokuje. wkurwilam sie, zamknelam mu bramke przed nosem i pewnie dalej tam stoi, ale mi to lata kolo dupy :D

co u Ciebie Proszek ? no u mnie to norma. bylam nie o takie rzeczy posądzana..

Ja dzisiaj miałam maraton. Mały ryczał, lamentował nie chciał iść do przedszkola wogóle.. Niby rozpoczęcie, ale miał stać w rządku z innymi dziećmi. Nie chciał, cały czas leciał do mnie.. To dopiero rozpoczęcie, które trwało godzine ale co będzie jutro. Chyba wolne będę sobie musiała wziąć. Rozwaliły mnie słowa mojego "jak sobie wychowałaś tak masz" wkurvił mnie niemiłosiernie. Kupiłam sobie nawet piwo dzisiaj :O

Gość rftgd54t
hehe modewrn taling niedlugo moja 18tka w sobote bd sie przytym bawic

no i niedziel widzisz, ja przyszlam, a Ty uciekles 😭a myslalam, ze wypijemy razem piwo za nowy rok szkolny :classic_cool: bo ja juz jestem co prawda po, ale nastepne sie chlodzi

o no to nieciekawie... ale nie martw się, na pewno się zaklimatyzuje oho wlasnie gadam z moim przez tel i powiedział. ze nie popusci temu kolowi, ze tak do mnie powiedzial :classic_cool:

Proszku, przeciez kazdy mezczyzna, ktory na mnie w ogole spojrzy staje się w oczach mojego chłopaka mym potencjalnym kochankiem :classic_cool: alez mam branie, co nie ? ide zrobic maseczke na kłaki

:D:D. Nie wiem, ale ja bym mu robiła na złosć :D:O. Idąc np. przez miasto wskoczyłabym w ramiona niczego nie spodziewającego się fagasa :D :classic_cool: Ja dzisiaj malowałam paznokcie ;)

proszku, wtedy i fagas i ja mielibyśmy wpierdol. poza tym cała ta sytuacja to nie przelewki. Ja juz mu wystarczająco na zlosc zrobiłam.. wiesz co mam na mysli.. ja tez musze dzisiaj pomalowac, nienawidze tego. na jak kolor malowalas ?