Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlaaa11q

choraaaaaaaa

Polecane posty

Gość zlaaa11q

otóz od niedzieli leze w lozku jak kloda jestem chora chyba to grypa zadnr eferalgany gripexy aspiryny nie pomagaja moj maz ma 2 zmiane wiec nie ma go w dzien , mieszkamy z tesciami . mam tak kochanych ze nawet nie wejda do pokoju i nie zobacza czy wogole zyje . jestem na diecie bo jestem tak oslabiona ze nie mam sily wstac zrobic sobie jesc najgorsze jest to ze jak bylam zdrowa to wszystkim gotowalam obiady teraz jak ja zachorowalam nikt nawet nie wejdzie a co dopiero dac jesc

Gość skrzydła anioła_111
fajną masz rodzinkę, a mąż to co? on powinien sie tobą opiekować

Gość prawda a tylko prawda
sie ciesz ,że jeszcze dzieci nie masz bo taka chora byś musiała przy dzieciakach latać wygodnicka .

Gość zlaaa11q
mąż w pracy ale tez jest dobry ma 2 zmiane wstaje o 10 . a ja ok 8 i albo czekam az on wstanie i zagotuje mi wode do lekastw albo ja musze sama wstawać . tak to jest byc chorym wszyscy w dupie maja. ale sobie obiecalam ze jak wyzdrowieje to bd gotowac tylko dla nas mnie i meza. jak on bd mial jakies ale to mu powiem a jak ja bylam chora to mi ktos dawal jesc ? nawet nikt do pokoju nie wszedl

Gość zlaaa11q
nie jestem wygodnicka chyba nalezy mi sie troche jakoegos zainteresowania

Gość bardzo ciekawe
idiotko a moze zamieszkaj z mezulkiem osobno co?

Gość zlaaa11q
a niby czemu mam zamieszkac osobno jak z tesciami nie mam konfliktu do pani MADREJ