Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Napierdalam żonę

Dzisiaj woziłem dzieciaki po tych rozpoczęciach roku i doszedłem do wniosku, że

Polecane posty

Gość Napierdalam żonę

...chciałbym być nauczycielem w ekskluzywnej szkole z internatem Takiej jak w Anglii czy Szwajcarii do których posyłają swoje dzieci książęta czy miliarderzy Coś jak Eton, cwele Nieźle muszą tam zarabiać a do tego mają świetną pracę. Uczyłbym matematyki lub fizyki i dawał im same trudne przykłady Dzieciaki z wyższych sfer na ogół ambitne i dociekliwe byłyby aktywne na lekcjach i... po lekcjach Pewnego dnia piękna piętnastoletnia (15) francuska księżniczka Anastazja miałaby problem z twierdzeniem dHospitalla (( )) i poprosiła o wyjaśnienie w moim gabinecie. Podczas gdy tłumaczyłbym jej na skomplikowanym przykładzie, ona jak nieobecna, wpatrywałaby się ciągle we mnie swymi ślicznymi lazurowymi oczętami... - Ja, ja przyszłam tutaj w innej sprawie - nieśmiało wyszeptała księżniczka. - Słucham? - odrzekłem zbity z pantałyku, kładąc rękę na rozporek. - Ja doskonale rozumiem ten temat, przyszłam do Pana, żeby - szybko mówiła z francuskim akcentem, wyraźnie się czerwieniąc - ja Pana kocham... Nie zastanawiając się długo porwałbym ją w swoje ramiona i tuląc zaczął całować Pospiesznie zdejmowałbym z niej ubrania odsłaniając perfekcyjne, młode ciało. Już po chwili mój język zawędrowałby do jej dziewiczej pochwy i odbytu... - Nie, nie niech pan przestanie - zaczęła szeptać niespokojnie, do oczy napłynęły jej łzy. - Stul pysk mała suko, teraz już się nie wywiniesz - wykrzyczałem jej prosto w twarz po czym moja bagieta zanurkowała w jej rdzawej markizie. - Aaaaaaaa ratunku - krzyczała w niebogłosy rozhisteryzowana księżniczka. - Krzycz sobie do woli mała kurrewko i tak nikt cię nie usłyszy - odparłem z miną angielskiego dżentelmena. Nagle szamocząc się księżniczka stłukłaby ręką moją ulubioną szklankę, która spadła na ziemię i rozbiła się w drobny mak - No tego już ci nie podaruje ty dziwko szatana! - krzyknąłem w uniesieniu i z całej siły rzuciłem nią o regał z książkami. W gabinecie zapadłaby wtedy grobowa cisza Księżniczka leży na ziemi i nie rusza się... brak tętna Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, trzeba wykorzystać póki ciepła, myśleć trzeba później Rozłożyłbym sztywna kurrewkę na biurku i zerżnął porządnie w anusa podkręcając się dodatkowo namiętnymi pocałunkami z jej, jakże spokojną i piękną po śmierci, buzią Po wszystkim spakowałbym w worek i w zależności od tego czy miała mocno rozkwaszona mordę, albo pozbyłbym się zwłok na torfowisku, albo zachował ścierwo na weekend do zabawy i zaprosiłbym kolegów Oczywiście nie mogłaby mieć pokieraszowanej twarzy bo nikt nie chciałby ruuchać brzydkiego trupa Rozochocony zaistniałą sytuacją, w przyszłości dałbym trudne przykłady z szeregów Fouriera, żeby z kolei trzynastoletnia Konstancja z Bourbonów przyszła na konsultację w przyszłym tygodniu...

Gość h5h3h5h
psychopata:)

Gość marny z ciebie nauczyciel
dokształć sie:o proponuję metodykę nauczania, psychologię wychowawczą i kliniczną:classic_cool:

Gość teens lover
mmm smakowita fantazja

Gość no tak przeca studenci
mają jeszcze miesiąc wolnego 😴

Gość fghfhfg
lecz się debilu