Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Która?

Która figura lepsza?!

Polecane posty

Gość Która?
Dziękuję, to miłe, takie komplementy są potrzebne:)

Gość daj jedna jedyna szanse
rozciagaj sie, lydki rowniez, cialo sie wysmukla, bez rozciagania rosna buly takie. masz kompleksy, bo jestes za idealna chyba:O ja pierdykam, pomysl sobie jaka masz piekna figure, typowa klepsydre, masz i piersi i tylek, i kobiece wciecie w talii, i super linie generanie. mysle, ze nie doceniasz siebie i wciaz wymagasz wiecej, a moze chcialabys sie zamienic na typ figury jablko?wyobraz sobie, gdybys miala male cycki, wielki bebzun, chude nozki jak patyczki z plaskim tylkiem? mnie chce nikomu zrobic przykrosci, ale Ty naprawde masz super figure i niektore moga tylko o takiej pomarzyc.

Gość Która?
162 cm. wzrostu

Gość Która?
daj jedna jedyna szanse aż się popłakałam, poważnie. I na pewno spróbuję tego rozciągania

Gość riuoewvn
ja mam 161 i waze 47, walcze zeby bylo przynajmniej 50, chce wygladac jak kobieta, nie dziecko.

Gość Która?
ja na 2 zdjęciu ważyłam 45 kg. teraz 51 około.

Gość riuoewvn
no coz to zalezy jak kto sie czuje, jak ja widze teraz siebie w lustrze, widze ze jestem chudsza, po prostu zaraz lece zrec czekolade. Mam dosc sportoea sywetke jak Ty. Teraz probuje miec chociaz to 50, idealnie jak 52, am wtedy i biodra i piersi. Zycze samoakceptacji. A koleaznki sa chyba zazdrosne, bo kto normalny widzie roznice 2 kg u innych ludzi?

Gość daj jedna jedyna szanse
ja nic zlego w lydkach nie widze, ci co krytykuja sami pewnie wygladaja jak pasztety. placz dziewczyno i pozbadz sie w koncu jakis glupich kompleksow, chyba mloda jeszcze jestes.ja niby tez, ale jeszcze 2 lata temu ciagle siebie krytykowalam za wszystko, a teraz fakt-cwicze regularnie, ale jakos zaczelam akceptowac siebie, a wcale idealan nie jestem:) mysle, ze i u Cieie z czasem minie takie zamilowanie do krytykowania siebie, ale dodatkowo pracuj nad tym, dbaj o siebie, rozpieszczaj i czuj sie seksownie, bo masz powody, naucz sie kochac siebie. z tymi bulami, to nie mialam na mysli,z e Ty masz buly, tylko, ze gdy sie cwiczy, to trzeba pamietac o rozciaganiu, by unikac wlasnie kurczeniu sie miesni i je wydluzac, wysmuklac. podobna pilates jest dobry na to.

na 2 zdjęciu ma super figurę, jak gwiazda i łydki są O.K., na 1 masz grubawe uda i łydy - i to nie są mięśnie, a tłuszcz! gdyby to były mięśnie to po schudnięciu łydki nadal by były nieproporcjonalnie duże, a takie nie są, więc nie płacz, tylko ćwicz rozciąganie, jak ci radzą koleżanki i ciesz się z super figury ;)

Która, właśnie obejrzałem jeszcze raz Twoje zdjęcia i w sumie to wyglądasz na obu zajebiście :)

Gość Która?
fajna wedżajna na 2 zdj. byłam chora, miałam anoreksje. nie ma co się oszukiwać.

Gość Która?
kpt bomba Dzięki, to cholernie miłe

Gość Która?
i cwiczyc bede, na pewno ;) te łydki rozciągać

sory, ale nie chce mi się wierzyć, że tylko 6 kg dzieli anoreksję od normalnej, zdrowej wagi, chyba to były początki anoreksji i zareagowałaś w odpowiednim czasie, więc chwała ci za to, nie powinnaś pytać ludzi o zdanie w takim wypadku, bo jeżeli większość ci napisze, że 2 jest lepsza to będziesz miała usprawiedliwienie dla swojej choroby, że nie tylko ty uważasz się za grubą, ale również inni

Gość Która?
zareagowała moja rodzina, potem ja. WIem, że raczej obecnie gruba nie jestem.

Gość Która?
to jest zdj. z tego samego dnia co 2, tylko inna poza

rzeczywiście, to ostatnie zdjęcie pokazuje, że byłaś zdecydowanie za chuda, z boku tego tak nie było widać, obecnie (czyli 1 zdjęcie) jest najlepiej i najzdrowiej

Gość Która?
Już nic wrzucac nie będę;) oj nie ttak mi sie wlasnie wydawało, że kiedy patrze na te foty stare, to wygladam jak chłopiec

Gość powiem szczerze..
..chciałbym mieć dziewczyny o takich kształtach :)))

Gość po co żeś takie drzewko kupił
1