Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele

ile dać kasy na wesele?

Polecane posty

Gość weseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele
do KAMYKWMORZU napisałam że podpisuję kopertę, ale chodziło mi o to że podpisuję się na kartce z życzeniami którą wkładam do koperty razem z pieniędzmi. wiadomo że się nie podpisuje samej koperty

Gość hhhhhhh
tu mam ogromne doswiadczenie kase zawsze wkadasz do koperty w ktorej dostajesz zaproszenie jesli nie to jak Pani wyzej podpisana kartka w srodku to na wszelki wypadek gdyby pojawily sie puste koperty zeby nie podejzewali ze to Ty a masz czyste sumienie obecnie daje sie nie mniej niz 500 zl pozdrawiam

Gość mozecie dac linka
"obecnie daje sie nie mniej niż 500zł' aaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahaha HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :O

Gość obiektywny lol
a najlepiej to co przyjsci sie nazrec opic zabawic i pusta koperte dac jak nie masz pieniedzy to nie przychodz i tyle

Gość sdkjdksjdksjdksjdkjdksjdkjsdkj
ja ostatnio dałam 400

Gość MadamGadam
ja dałam z osoba tow. ostatnio 150 zł + kwiaty (młoda kazała mi nic nie dawać, ale ja z pustymi rękami nie chciałam iść) . Więcej nie miałam, nie pracuję, jestem na utrzymaniu rodziców, wesele to był bardzo duży wydatek dla mnie. Zresztą pomagałam młodym w przygotowaniach, napracowałam się, więc nie mam sobie nic do zarzucenia i o.