Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ladybrown307

UBRANIA NA WYJAZD DO UK

Polecane posty

Hej, proszę pomóżcie mi się spakować... w sobotę wyjeżdżam do Anglii i w zasadzie wszystko mam naszykowane ale zastanawiam się czy biorę ze sobą odpowiednie ubrania... Nie wiem na jaką pogodę mam się przygotować bo jadę tam pierwszy raz ;/ Nie chce brać czegoś co mi się tam nie przyda, więc napiszcie, może macie własne doświadczenia w tym temacie Dodam że nie planuję szybkiego powrotu, może pod koniec roku.

Gość to co u nas na późną
jesień i zimę, letnich nie bierz nic

Gość frhytjujil o;p
ja mieszkam w uk tutaj pogoda jest rozna jednego dnia bd goraco drugiego bedzie lalo wez cos na rozne pogody, coprawda nie kozuchy;P boto nie zima, ale kurtke.cieplejsza bluze wees w razie w jak bd padac i bd zimniej milego pobytu a na jakiej dzielnicy bedziesz??wgl bd w ldn

Gość jiojio
a na jakiej dzielnicy bedziesz??w jak juz to W jakiej dzielnicy bedziesz mieszkac analfabetko

Gość RussiNeley
ja mieszkam na południu UK. Tutaj strasznie wieje. Ubrania, koniecznie na cebulke, i coś na deszcz, jakaś pelerynka, kurtka... Szalik lub chustka... Przygotuj się na deszcz, i chłodny wiatr, ale nie na siarczyste mrozy :)

Wybieram się do Swidon,jeżeli chodzi o Londyn to odwiedzę go ale raczej w celach bardziej turystycznych :P strasznie ciekawa jestem tego wyjazdu i im bliżej tym bardziej zaczynam się denerwować i nie mogę się już doczekać;)

Gość RussiNeley
jedziesz do pracy??:P

Dzięki, idę więc jeszcze raz zajrzeć do walizki i kolejny raz przemyśleć to co tam już mam i pomyśleć o tym czego jeszcze mi tam brakuje ;)

Mam taką nadzieję że znajdę prace :P jade razem z narzeczonym, on już kiedyś był w UK i wie jak to jest, ale wiadomo jak każdy facet przeżywa że będę chciała zabrać pół szafy, dlatego chce przemyśleć dokładnie to co zabiore ze sobą żeby potem nie było głupiego gadania:p póki co jedziemy i jeżeli w ciągu miesiąca nie znajdziemy pracy to wracamy do Polski;) ale to już byłaby ostateczna ostateczność;p