Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemampojeciacorobic

ciążą?

Polecane posty

długo się z tym gryzłam i w końcu postanowiłam napisać. otóż byłam z moim chłopakiem tydzień na wakacjach, w czerwcu. zabawialiśmy się, a dokładniej uprawialiśmy petting, jednak nigdy nie doszło do wytrysku. wiem, że raz mój luby robił sobie dobrze w łazience, lecz skończył w zlewie i wszystko dokładnie umył i opłukał, przynajmniej tak twierdzi. więc głównie to ja byłam zaspokajana przez palcówki, jednak kilka razy dwa czy trzy ja mu robiłam dobrze ręką, jednak jak już wspomniałam do wytrysku nie doszło, aczkolwiek wiem o płynie i nie jestem na 100% pewna czy nie mógł mieć tego na palcach podczas palcówki. jestem pewna, jak i on, w 97% , że miał całkowicie suche ręce podczas tego. jednak wiem, że po tym jak robiłam mu dobrze leżał bez majtek nakryty pościelą, pod którą potem ja leżałam bez majtek a on robił mi dobrze. braliśmy też raz razem prysznic, ale nie dotykał członkiem mojego sromu ani okolic. wiem, że to nie możliwe ale... pojawiła mi się ( nie mam pojęcia czy była wcześniej ) niewiele ciemniejsza od mojej skóry kreska od pępka w dół, jednak na wzgórku łonowym nie jest widoczna prawie w ogóle. niby miałam już 2 miesiączki, jednak były one trochę mniej obfitsze niż miałam, ale tak samo bolesne, czerwone i ze skrzepami, poprzedzone PMS. teraz kolejną miesiączke powinnam dostać ok 5 września, ale już 27 sierpnia odczuwam ból piersi. mam też białą wydzielinę z pochwy, ale myślę, że to z powodu infekcji, gdyż odczuwam swąd i pieczenie, oraz ma ona delikatny, nieprzyjemny zapach i jest grudkowata. dodam też, że po paru palcówkach zauważyłam krew na majtkach. wracając do objawów, nie wiem czy sobie wmawiam ale czuje mrowienie w piersiach, a jedna, tylko jedna, po lewej stronie, brodawka sutkowa zrobiła się jaśniejsza a aureola wokół niej ciemniejsza, a sam sutek bardzo różowy i bolesny przy nacisku. druga pierś jest w porządku. odczuwam też dziwny dyskomfort w lewej pachwinie, tak jakby kłucie, które promieniuje na plecy i na biodro. tak jakby jakaś kość chciała strzelić a nie mogła. jest mi niby nie dobrze trochę, ale myślę, że to z nerwów. pomóżcie, jestem w klasie maturalnej, więc ciąża nie jest mile widziana.

Błagam jak będziesz w ciąży nazwij dziecko Jezus :) Dziewczyno piszesz tak ładnie i składnie, widać, że mądra z Ciebie babka.. a jednak pod wględem wiedzy na w/w temat to gorzej jak gimnazjalistka :( Bez seksu, bez wytrysku, bez pindola nawet koło pochwy jak ty widzisz zapłodnienie? Gdyby wszyscy byli tak wiatropylni to każdy by się bał ręke komuś podać.

dzięki za odpowiedź :) wiem, że to jest logicznie niemożliwie, ale mózg potężna rzecz i wszystko można sobie wmówić. wiem również, że wygląda to jakbym była zdesperowaną gimnazjalistką z ciążą pozamaciczną pod kolanem, ale naczytałam się tyle stron o ciąży i objawach, że widziałam w sobie wszystko. najbardziej jednak martwią mnie te przebarwienia, jednak wiem, że mogą to być problemy z hormonami, byłam również parę razy na solarium, więc kto wie. mimo wszystko, muszę się uspokoić :)

Nie ma realnej możliwości byś zaszła w ciąże. Ja tez w wieku 18 lat panikowałam, ale chyba nigdy po pettingu bez wytrysku ;) Kiedyś zobaczysz , ze zajsc wcale nie musi byc tak łatwo.. A i po tym forum widac, ze jak juz sie kobiety decyduja na ciaze to czesto miesiacami, pełne stosunki a itak ciązy nie widac. Powodzenia na przyszłość :)

dziękuje :) i ja życzę powodzenia :)