Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrrrr24

Basen!Ratunku!

Polecane posty

Gość mrrrr24

Poznałem dziewczynę, która koniecznie chce wybrać się ze mną na basen. Niestety mam około 7 kilo nadwagi i boję się, że się do mnie zniechęci. Co radzicie zrobić?

Powiedz, że nie umiesz pływać i nie pójdziesz. :D Swoją drogą, skoro wiążesz z nią jakiekolwiek nadzieje, to i tak chyba prędzej czy później będzie musiała zobaczyć cię bez koszulki? :D Co wtedy?

Gość mrrrr24
A co byście zrobiły w sytuacji tej dziewczyny?

Gość Jeśli aż tak się tego boisz to
wydaje mi się że Twoja dziewczyna może to wyczuć. Lepiej się przemóc, kiedy zaakceptuje Cię ona takiego jakim Jesteś, a Ty przekonasz się, że jest normalna, nie będziesz miał więcej oporów. Oglądałem kiedyś ciekawe nagranie na temat kompleksów i tego, dlaczego warto się ich wyzbywać. Tutaj masz do niego link, jest ono na YT http://www.youtube.com/watch?v=QQaA9q0h58g i zastanów się nad tym co tu usłyszysz, wiesz to niby jest oczywiste to o czym mówi ten koleś, ale w czasach, kiedy większy nacisk, przynajmniej medialny kładzie się na to co jest na zewnątrz, a nie na to co w środku, wcale nie musi takie być. Powodzenia. :)

Gość soryysorryy
ja mam faceta który jest porządnym misiakiem z o wiele większą nadwagą od Twojej :) Kocham Go i nie zwracam uwagi na jego brzuszek :P Tzn, uwielbiam go i mi nie przeszkadza :P

Powiem CI, że nie jest ważne co pomyślałyby o tym forumowe kobiety, ważne co pomyśli Twoja. Każdy jest inny. Są kobiety, które lubią, jak facet ma więcej brzuszka niż wymagają tego standardy piękna. Nie wierzysz mi ? Zadaj zatem odpowiednie pytania kobietom :).

Gość mrrrr24
No to pytam: ile brzuszka jest do przyjęcia przez Was?

Jak ważyłem 130 kg to była dla mnie katastrofa. Schudłem 30 kg, potem dostałem efektu jojo małego, dzisiaj ważę 105 kg, ale nie rozpaczam nad tym. Po co marnować życie na rozpacz ?

7 kilo nadwagi to żadna katastrofa, zapewniam Cię, nie musisz kierować się standardami wyznaczanymi przez media, odchudzanie to dobry biznes.

Gość mrrrr24
Te linki nie działają!

I ciesz się chłopie, że dziewczynę znalazłeś. Nie doszukuj się tego co się może za przeproszeniem zjebać, bo może to być samospełniająca się przepowiednia, kiedy będziesz myślał już wyłącznie o tym, co złe, co negatywne. Ja np. w ogóle nie mam dziewczyny. Ale szukam, zamiast płakać, że samotność jest moim przeznaczeniem.

Gość teoja maleńka
Idż z nią śmiało na ten basen. Z pewnością zobaczysz tam ludzi grubszych od siebie.... Poza tym możesz powiedziec dziewczynie ze pływanie to bardzo dobry sport na odchudzanie takze basen dobrze ci zrobi

Bo to błędnie skopiowane linki, jeśli chcesz wysłać linka z fotek google, to najpierw klikasz na "pełen rozmiar" wtedy wygeneruje się link zakończony ".jpg".

Gość mrrrr24
ten w środku wygląda trochę egzotycznie, ale pomysł jest niezły...

Gość mrrrr24
zakryłby sadełko, ale nie wiem, czy nie jest zbyt obcisły?

Nie ma sprawy. Wszystkie by działały, gdybyś wkleiła link zakończony "jpg" ;). Ja nawet nie wchodzę w linki, nie interesują mnie stroje kąpielowe, zwykłe kąpielówki posiadam i to mi wystarczy i tak nie mam za bardzo czasu na jakieś pływania się wybierać :)

wrzucilam bardziej dla hecy, dziewczyna moglaby sie przestraszyc tej nowej mody albo co gorsza pomysle ze jestes metroseksualny :D

Jak będziesz miał z nią jakąś łóżkową sytuacje, to też strój kąpielowy włożysz ?

Gość mrrrr24
ale tak naprawdę, widzę że lubisz ładnie wyrzeźbionych facetów!