Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fonfel X.

zostałem odfiltrowany przez dziewczynę

Polecane posty

Gość Fonfel X.

najpierw wspytała czy mam samochód - nie mam potem spytała czy mam mieszkanie - nie mam wreszcie spytała czy mam złotą kartę - nie mam ... i zostałem odfiltrowany

Gość Fonfel X.
morał jest taki, że kobiety są strasznymi materialistkami i warto podrywać tylko idealistyczne młódki.

Gość dziewka hoża i naiwna
to męski ideał !!!!!!!!!!!

Gość Fonfel X.
to było doświadczenie wieńczące wcześniejsze obserwacje !

Już tak jest, że jak nie ma się czego zaoferować kobiecie, to w ostateczności zapyta o kartę i samochód. Może chciała znaleźć w Tobie jakieś dobre strony z braku innych zalet?

Gość pipki fitnesowe są luźne
Fonfel nie bój nic one wszystkich filtrują po linii materialnej albo po linii urodliwej. Trzeba być albo Kulczykiem albo Beckhamem alby się załapać na seks i miłość. W rezultanie wraz z upadkiem małżeństwa i cnotliwości kopuluja już tylko bogaci i ładni, a reszta się tylko oblizuje.

Gość Fonfel X.
"jeśli szukasz wsród takich kobiet akceptacji i nie spojrzysz nawet na te normalne" kiedy okazuje się że to są te normalne ... przynajmniej wśród tych starszych niż 22 lata.

Gość Fonfel X.
"znam wiele kobiet po 20tce ktore nie maja takich wyznacznikow w zyciu" nie wierzę, ale nawijaj dalej bo to miłe i budujące "Ratuje Cię tylko zmiana płci" moja wyraźnie zdefiniowana płeć psychiczn mi na to nie pozwala

Gość Fonfel X.
nie myślę

Gość i po co wy takie
prowokacje piszecie? Myślicie że jakiś niedojebany :classic_cool: prawiczek się sfrustruje? Oni i tak są tak sfrustrowani, że nie da się im dowalić :(

Gość szukaj dziewczyny na swoim
poziomie ja kiedys tez spotkalam paru burakow ktorzy dali mi do zrozumienia ze proponuja mi seks a jeden poprostu mi to napisal w smsie:D nie wzielam tego do siebie, bo przeciez to swiadczy tylko o nich - analogicznie z twoja kolezanka ... co nie oznacza, ze spotykalam tez wielu fajnych i wartosciowych mezczyzn i to z takim wzielam slub.

Gość Killerus
Są i wartościowe kobiety i wartościowi faceci