Kasieńkaaa 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 Opiszcie mi wasze doświadczenia przy stosowaniu tej metody. Czy naprawde jest taka zawodna czy może jest skuteczna przy zachowaniu pewnych zasad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kirapuku Napisano Wrzesień 2, 2011 Polecam mamy fajne dzieci i jestem w 3ciązy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasieńkaaa 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 ale mi chodziło o poważne odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doooooooooooooooooooooo Napisano Wrzesień 2, 2011 stosunek przerywany nei jest zadną metoda jeden wpadnie drugi nie i tyle w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja stosowałam 4 lata i nie Napisano Wrzesień 2, 2011 wpadłam, jak chciałam mieć dziecko, zaszłam przy drugiej próbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po pierwsze bieda nie oznacza Napisano Wrzesień 2, 2011 moja przyjaciółka stosowała ta metode ok. 3-4 lata. Przez te lata sie duawało, ale w koncu nie wyszło - zaszła. I to w dni niby nieplodne (dzien po okresie). zdarza sie i tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kirapuku Napisano Wrzesień 2, 2011 Kasiu Jest zawodna,dla nas nie był to problem ale jak nie planujesz teraz dzieci to pomysl o innej formie antykoncepcji. Faktem jest,ze przez kilka lat się udawało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marika...marika 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 ja od ponad 2 lat z tego korzystam z tej "metody" i żadnej ciąży nie było. Po prostu trzeba uważać - jedyna zasada, musisz ufać partnerowi - że wie co robi i że panuje nad sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak szczerze 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 my od roku robimy tak,ze najpierw chodzi na zywca,a pod koniec zaklada prezerwatywe, dziecka nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 W tym miesiacu 1 wrzesnia doklłądnie miałam isc na założenie spiralki no i nioe zdarzyłam pół roku sie udawało mam 3 dzieci 4 w drodze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tom_ek Napisano Wrzesień 2, 2011 Ostatnio mój kolega mi sie przyznał ze stosował te metode przez 4 lata ze swoja byłą i nie doszło do zapłodnienia chociaz robili to takze w dni płodne. Jedynie nigdy nie robili tego do końca no ale sam był troche zdziwiony ze nie dorobili sie potomstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cyki cyki Napisano Wrzesień 2, 2011 2 lata stosowania - zero ciąży (na 100%). Za pierwszym razem "na całość" - ciąża. Także dla mnie to nieco bajki z tą zawodnością. No chyba, że facet czeka do ostatniej sekundy albo dochodzi (hehe: DOCHODZI) do wniosku, że "a coo tam".c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
truskava888 0 Napisano Wrzesień 2, 2011 ja stosowałam 5 lat tą metodę. skutecznie, bo w ciąże nie zaszłam. Mąż wychodził na czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AmuletBike Napisano Wrzesień 2, 2011 My stosowaliśmy od 1,5 roku i nic. Teraz od 3 miesięcy się staramy o Baby i ...też nic... Więc raczej wcześniej nie była to metoda antykoncepcji a zwykły fart. Inną sprawą jest "wyjście na czas"! Nie każdy facet potrafi to wyczuć, albo zwyczajnie nie potrafi się opanować pokusie osiągnięcia szczytu bez przerwy na znalezienie innego miejsca... Podczas tego 1,5 roku widziałam,że 2 RAZY jego przyrodzenie i jego zaskoczyło.... Oczywiście nie przyznał się, ale myślę,że coś tam się "ulało". Nie osądzajcie źle - mamy po 30 lat i nie zależało nam jakoś na super antykoncepcji... Reasumując --- stosunek przerywany dla kogoś, kto nie chce dzieciątka - NIE JEST ŻADNĄ OCHRONĄ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frania5693 Napisano Marzec 25, 2012 Ja podniosę ten temat, choć stary jest nieco. Ja stosowałam z moim przez 3 lata tą metodę, a teraz mamy 3 cykl starań o dziecko, i póki co, nie udaje się. Zaczynam się martwić tym. Bo zawsze mojemu mówiłam, że zawsze mężczyźni mają przedwczesny wytrysk, a on twierdził zawsze że na pewno go nie ma, bo by to czuł. Sama już nie wiem co o tym myśleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koko2202 Napisano Marzec 25, 2012 ja stosuje ta "metode" od lat 3 i rowniez ciazy nie ma. wazne jest zeby facet wiedzial kiedy wyjac ;] i jezeli zdarzaja sie wpadki to tylko dlatego ze dochodzi do drugiego stosunku bez umycia sie po pierwszym... i w penisie zostaje sperma i zapladnia podczas drugiego stosunku.. choc tak tez raz czy dwa zrobilam i nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiunia987 0 Napisano Marzec 26, 2012 Samego stosunku przerywanego bym nie polecała. Jak dla mnie skuteczność jest żadna. Tabletki mi nie służyły, a prezerwatywy no cóż...wiadomo seks bez zabezpieczenia jest najlepszy, ale trzeba myśleć. Ja określam sobie dni płodne afrodytą. Kiedy występują mimo wszystko się zabezpieczamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach