Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam smakaaa naa....

czy ktoś z Was jada w KFC???

Polecane posty

Gość mam smakaaa naa....

jadacie w KFC? co możecie polecić? co jest smaczne w KFC? bo od dawna mnie kusi by spróbować póki co jadłam tylko taką zawijaną tortillę i była całkiem dobra ale zastanawiam się nad tymi kurczaka kawałkami, jedliście już? warto??

Gość mam smakaaa naa....
ale z ciebie debil, naprawdę chyba musisz mieć mega kompleksy aby odpowiadać w ten sposób na normalny temat obrzydlistwo jak ludzie mogą tacy być??? nic tylko się załamać :/

sama musisz spróbować żeby ocenić. Ja lubię bardzo kanapki i sałatki, frytki wolę z McD, natomiast jeśli chodzi o kurczaka skyzrdełka pałki itd. to przede wszystkim jest grubaśna panierka a mięsko mi się zdarzało kilka razy surowe, no ale to zależy gdzie kupujesz. Smacznego!

Gość mam smakaaa naa....
Jang dzięki za normalną odpowiedź.. a te które są pikantne są baaaarrrdzo ostre?

nie ma za co, zdystansuj się bo pełno tutaj debili:-))) Jeśli chodzi o mnie to dla mnie odrobina przyprawy wystarczy i już wszystko jest dla mnie ostre, ale tam akurat spokojnie można powiedzieć że ostre nie są :-)) Ale jeśli chodzi o ceny to Ci powiem, że te kanapki w fast foodach zaczynają być drogie, za obiad w restauracji niewiele więcej zapłacisz a zjesz normalne jedzonko. No ale, czasem człowiek ma ochotę na takie gOwno że się tak brzydko wyrażę :-)))

Gość mam smakaaa naa....
no dokładnie.. ceny zestawu w takim KFC kosztują u mnie (mieszkam za granicą) tyle co obiad w restauracji, czasem ciut mniej ale wiesz... normalny obiad czy kolację sobie zrobię sama, a tych świństw z KFC czy McDonalds nie umiem zrobić więc.. kusi czasem :)) chyba powiem mężowi, by po drodze z pracy mi przywiózł jakiegoś kuraka z KFC do spróbowania :)

Gość tak polecam szczegolnie te skr
zydelka z panierka spod ktorej wystaja piora

Gość sałtaka picante
Nie mam zwyczaju jadac w takich miejscach jednak zdazyło mi sie zjesc sałatke PICANTE z KFC. Naprawde smaczna. Polecam.

Gość mam smakaaa naa....
ja mam dzisiaj wyjątkowego smaka na coś niezdrowego :))

Gość frt66
polecam TORTILLE PYSZNA:)

Gość mam smakaaa naa....
właśnie tą tortille jadłam i była bardzo smaczna dlatego pomyślałam o tym kurczaku a jeszcze jedno pytanie, ta panierka jest chrupiąca? czy taka miękka?

Gość mam smakaaa naa....
bo w tych kawałkach w tortilli panierka była miękka zastanawiam się jaka jest w przypadku kawałków kurczaka, np. medalionków lub skrzydełek

Gość ja86sia
w KFC uwielbiam stripsy z frytkami :) do tego sos orientalny, pycha :) ale jadam bardzo rzadko :)

Gość frt66
JAK JESZ OD RAZU SKRZYDEŁKA TO JEST CHRUPIĄCA NO A WIADOMO JAK POSIEDZI TROCHE TO JUZ NIE ZMIĘKNIE ALE SĄPYSZNE:)

Gość ja86sia
taki zestaw (3x strips czyli pierś z kurczaka + frytki + cola + sos) kosztuje koło 12zł i można podjeść :)

Gość mam smakaaa naa....
aseksualny impotent - w tych czasach mało co jest zdrowe, a jak od czasu do czasu sobie człowiek pozwoli na jakiś fast food -to mu nic się nie stanie

Gość mam smakaaa naa....
oo piersi z kurczaka lubię, niam ależ głodna jestem, jeszcze śniadania nie jadłam :))

chrupiące są, afa jeśli chodzi o te małe sałatki to jakieś gorsze teraz robią, nie wiem czemu ale nie smakują tak fajnie jak kiedyś. Zrobiłaś mi ochotę a KFC mam daleko i będę chyba też męża gnała jak wróci z pracy :-P

Gość mam smakaaa naa....
ja też mojemu składam zamówienie jak będzie wracał z pracy, zresztą siedzę w domu chora to mam prawo marudzić i składać zamówienia :P

Gość Grażamała
A ja jem tylko w Mc-ku prawie cały tydzień oprócz sobót i niedziel od 3 lat i nic nie utyłam a schudłam bo pije Zioła Tybetańskie, polecam tym co maja problem z kilogramami.