Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziennka

Mam problem z moim chlopakiem...

Polecane posty

Gość Dziennka

Moj chlopak posiada konto na nk.. Ma je juz od dawna, jeszcze sie nie znalismy a on to konto juz mial. Chodzimy ze soba 2 lata. Ja nie posiadam konta na zadnym z tego typu portali spolecznosciowych, nigdy mnie to nie krecilo i nie mialam potrzeby, bo kolezanki zakladaly zeby znalezc chlopaka itp, a ja (zabrzmi to nieskromnie) zawsze mialam adoratorow. Ale do rzeczy.. Denerwuje mnie to ze on ma to konto.. ;/ dziewczyny go komentuja, on komentuje je.. nawet jednej zaproponowal ze moze na disco sie wszyscy wybierzemy.. Opiep**lam go i skasowal wszystkie komentarze glupie i powiedzial ze mnie kocha i nie bedzie juz nikogo komentowac itd. Moze to egoistyczne ale to mi nie wystarcza.. chce zeby skasowal nk. Ma niby zdjecia ze mna, niby skasowalam mu wszystkie fotki, ktore mi nie odpowiadaly, niby mam jego haslo, ale nie chce zeby mial nk ! ;p Ale nie chce wyjsc na wariatke, wiec nie bede mu kazala kasowac tego konta, ale mam pomysl zeby samemu zalozyc nk i wstawic kilka swoich fotek ;)) on kiedys przegladal moje zdjecia w tel i mowil ze dobrze ze nie mam nk bo on juz wie co by bylo ;p jest zazdrosny, a to sa zdjecia w krotkiej spodniczce, szpilkach itd. Ogolnie bardzo zmyslowe ;p Jak myslicie zalozyc nk, wstawic te fotki i jednoczesnie pokazac mu jakie to denerwujace czy dac sobie na luz i zacisnac zeby ? ;p

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ile masz lat 8???

Gość dobra_rada_cioci_gieni
myślę, że powinnaś usunąć mu, a następnie popełnić seppuku :classic_cool:

Gość po pierwsze bieda nie oznacza
czy ja w normalnym swiecie rozmawiasz z kims to tez pokazujesz język po każdym zdaniu? masz 15 lat, czy co?

Gość dobra_rada_cioci_gieni
usunąć mu konto*

Gość tdyg
kup se koło i walnij się w czoło...........

Gość icoterag8
ale ty jesteś bezmózgiem autorko :O Ale spoko, jak skończysz 13 lat, to może zmądrzejesz.

Gość mam smakaaa naa....
o matko... aleś zaborcza? biedny ten Twój facet Ty rozmawiasz tylko z kobietami? z mężczyznami nie- bo masz chłopaka? idź się lecz :/ ja osobiście mam konto na facebooku i rozmawiam z mężczyznami, z kolegami, oni komentują mi zdjęcia a mimo tego kocham mojego męża i nigdy w życiu nie okłamałabym go, nie zdradziła itd to już nie można mieć znajomych przeciwnej płci? co Ty ze średniowiecza jesteś? dobra rada.. przestań schizować i wykłócać się o takie pierdoły bo facet Cię zostawi (co by było w sumie mądre z jego strony)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak dasz se na luz i zaciszniesz zęby ;p to jeszcze niedaj boże założy sobie fejsbuka ;p zabierz mu komputer i ogranicz komórkę

Gość jak pech to pech
ale idiotka... wlasnie ile masz lat? najlepiej wstaw zdjęcia z goła dupą, będzie zazdrosny na bank ;)

Gość zapewne
niech płaci!!!!!!!......a sorki to nie ten topic

Gość mam smakaaa naa....
Jang dzięki :-)))

a co do autorki no to rzeczywiście myślę że jesteś młodziutka, co? Bo takie problemy to żadne problemy w zasadzie..:-) Mój mąż nie ma koleżanek bo tak po prostu ma, sam mówi ze urwał kontakty i teraz żałuje bo głównie widujemy się z moimi", ale ja mam kilku kolegów i nie rozumiem dlaczego miałabym z nimi nie rozmawiać..A konto na NK to nic złego, daruj dziewczyno

a to drań!! pewnie że powinnas założyc konto na nk! Wrzuc jakies wyzywajace zdjęcia, najlepiej zrobione w łazience przed lustrem (pamiętaj koniecznie o otwartej klapie w kiblu - na nk niezbędne) nooo i dzióbek konieczny!! Jakbys nie wiedziała jak zrobić dzióbek to co niektóre kafeterianki służą radą... Zrób wiecej!! - załóż fikcyjne konta(minimum 3), powstawaj tam zdjęcia Banderasa, Brada Pitta tudziesz innych przystojniaków i komentuj przez te konta swoja zdjęcia. Efekt gwarantowany, chłop sie opamieta i może zobaczy jaki skarb mu się trafil i bedzie Cię szanował po kres swych dni. Może nawet opowie kiedys wnukom jak to jedna idiotka 35 lat temu założyła konto na nk bo była zazdrosna... 🖐️ powodzenia, trzymam kciuki :)

Gość grubaberta34
Myślę, ze powinnaś sobie zrobić taką sesję rozbieraną i wstawić swoje fotki na nk - to mu dopiecze na pewno

Gość grubaberta34
Albo wyrzuć komputer i powiedz, ze zjadł go pies

Gość popelina7
Każ mu usunąć konto, wywal jego telefon za okno i zamknij go w klatce, karm raz dziennie żeby nie utył, nikomu go nie pokazuj, a zapewne go uszczęśliwisz tak samo, jak siebie.

Gość ddddddd
normalna to ty nie jestes, poziom twojej inteligencji mnie powalil pustaku.