Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Witamina itp

Oddam/przyjme

Polecane posty

Gość Witamina itp
jednak są jeszcze dobrzy ludzie... koleżanko mam nadzieje że za twoje dobro los bedzie ci sprzyjać :)

Gość popieram autorkę
Witamina mam nadzieję, że znajdzie się ktoś poważny na tym forum i skuma o co Ci chodzi.;) Aż żal, czytać te wszystkie posty, co są tu pisane. Autorka zadała konkretne pytanie i niech odzywa sie ten, kto jest zainteresowany, a nie jakies paździochy wypisują dyrdymały!!!

normalnie zgroza !!! dziewczyna nic za darmo nie chce a wy tu takie obelgi rzucacie, że włos się na głowie jeży!! połowa to chyba nie zrozumiała w ogóle o co autorce chodziło. autorko świetny pomysł, fajny temat, może ktoś będzie mógł i chciał się wymieniać:) ja niestety wit K nie mam, mam D prawie całą buteleczkę.

Gość Witamina itp
Ja mam troche pieluch jedynek których nie używam, bo są za małe i z chęcią bym je oddała ale nie wiem czy się wysyłka opłaca.

Gość AMTEL-KOMIS
Witam i zapraszam do Komisu i Sklepu Dziecięcego "AMTEL" mieszczącego się w Warszawie 03-335 przy ul. Syrokomli 14. Znajdziecie nas także na stronie: www.komis-dzieciecy.com.pl oraz na Allegro pod nickiem: AMTEL-KOMIS Serdecznie wszystkich zapraszamy tel. 883003009 e-mail. poczta@komis-dzieciecy.com.pl