Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlag mnie trafi chyba

jak długo idzie przelew...

Polecane posty

Gość szlag mnie trafi chyba

Jak długo idzie przelew elixir? Czy nie powinien dojść natychmiast? Szlag mnie trafi, przelew wyszedł o 10, jest po 12 i dupa!

Gość moj przyszly mezulek///
zalezy jak dlugie ma nogi.

Gość Cebulowa Cebula
To zależy z jakiego konta w banku.Jeśli 2 os maja konto w tym samym banku, to przelew powinien natychmiast "przejść" natomiast jeśli Ty masz w innym jak i druga osoba, to może być tak , że dostaniesz dopiero następnego dnia...

Gość powiem i ja ......
jakie natychmiast ?....najwcześniej dostaniesz dziś po 18 albo jutro po 12 w południe

Gość skreslona niesprawiedliwie
przepraszam, ze zasmiecam nie swoj topik, ale nie moge załozyć nowego (wyskakuje mi komunikat, że dzis załozylam ponad 10 tematow a ja zadnego nie załozyłam...) zostalam skreslona z listy studentow za niezlozenie pracy dyplomowej w terminie i niezaliczenie ostatniego semestru. Ostatni semestr zaliczylam i to na same 4 i 5, widac jakiegos wpisu braklo - pewnie da sie to odkrecic? Prace pisze, ale jeszcze mi jej troche zostało, czy nie wiecie, czy mogą mnie przywrócic na liste i ja sie wtedy normalnie obronie, czy to już koniec?????? dodam, że od decyzji o skresleniu mam 14 dni na odwolanie sie - a list przechwycila moja mama i trzymala tydzien, przypadkiem sie o nim dowiedzialam! tak wiec zostalo mi 7 dni niecale. Dzis dziekanat nieczynny, dopiero w poneidziałek, wiec nie moge zadzwonic. Uczelnia jest 550km od mojego miejsca zamieszkania!!!! help!!!

Gość Cebulowa Cebula
a takie natychmiast np. z ING do ING w kilka sekund !