Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eweczka22______:)

Gdzie na weekend z chłopakiem

Polecane posty

Hej! Ciałabym razem z chłopakiem wyjechać na weekend z dala od Warszawy. Kazimierz Dolny odpada. Może polecicie mi jakieś fajne, romantyczne miejsce.

Interesuje mnie głownie Polska

Gość to zalezy co lubisz jak
krzaki i dzicz to Puszcza Augustowska i kanał Augustowski :classic_cool: A czym jedziecie?? :classic_cool:

Bierzemy pod uwagę samochód.

Gość najlepiej tam gdzie nie
byliście :D ja bym pojechał nad morze pomoczyć się trochę :classic_cool: Nie ma jak ten szum fal.

- puszcza Bialowieska - jezioro białe niedaleko plocka - mazury nie sa daleko warszawy

Gość do celestynowa
:)

Ja też z mężem planuje weekend i zamierzam jechać do Zakopanego,w ostatni weekend września,akurat dla mnie dobra okazja na rocznicę ślubu ,myślę że pogoda mi dopisze :***

Gość Mgiczka
Także polecam Zakopane - to jedno z najbardziej romantycznych miast w Polsce - szczególnie zimą. Kiedyś grzaliśmy się z chłopakiem przy kominku w jednym z www.apartamenty-zakopane.net.pl Polecam!

Gość Bożena G

Według mnie na weekend z chłopakiem warto wybrać się w takie miejsce, gdzie można spędzić trochę czasu razem i odetchnąć od zgiełku wielkiego miasta. Ja polecam Hotel Klimek w Muszynie - to naprawdę piękna okolica, ale nie tak zatłoczona jak Zakopane. Można pospacerować, odetchnąć świeżym powietrzem. Do tego nielimitowany dostęp do Aquaparku i bogata oferta SPA. Naprawdę, gorąco polecam. 

Gość eraaa

Podobało nam się kilka tygodni temu jeszcze przed świętami w Pobierowie w Gryfie. Wyjechaliśmy z narzeczonym na taki krótki weekendowy wypad z okazji Mikołajek :)) Świetne miejsce, na pewno wróćimy tutaj latem w sezonie. Cicho, komfortowo, bardzo wygodny pokój pomysłowo urządzony, z super wygodnym łóżkiem