Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justi_ne1983

małżeństwo ... bo tak wypada - miłości nie ma i nie będzie

Polecane posty

Gość justi_ne1983

nie oszukujmy się. miłość nie istnieje.. jest zauroczenie. a potem normalne życie. jestem zaręczone ale nie kocham go tak jak on mnie. nie chcę dziecka (mam swoje i on swoje). uważam że i tak nie będziemy "normalną" rodziną NIGDY. nawet po ślubie jesli kiedykolwiek do niego dojdzie...

Gość przykre to co piszesz
to po co ten ślub w takim razie? a miłłośc jest tylko trzeba na nia trafić lub ja znależć

z tego co piszesz wynika jedynie ze nie wiesz czym jest prawdziwa dojrzala milosc ... bo jesli myslisz ze to tylko te motylki i uniesienia to - wlasnie jest zauroczenie a nie milosc... milosc przychodzi wlasnie z czasem

Gość malena22233
a kochasz swoje dzieci? swoich rodziców? To istnieje miłość, czy nie? Wierzysz, może, że w rodzinie to normalne, a jednocześnie, że między mężczyzną i kobietą to niemożliwe? W takim razie niewiele dostałaś od życia... współczuje. Miłość to nie jest powierzchowne uczucie. Moi rodzice są po ślubie ponad 30 lat i oni są dla mnie obrazem prawdziwej miłości tego typu. Strasznie są za sobą. :)

Gość justi_ne1983
Jestescie jebnietymi kurwami

Gość ee przesadzacie
może im jest dobrze tak ze sobą są ze sobą z rozsądku i co? Moja znajoma np. nie kocha swojego przyszłego męża ale b. się szanują i jej jest zwyczajnie dobrze z nim. Nie oczekuje od życia nie wiadomo czego, tak jest jej dobrze.

Gość elizabeth_2
Justyno, jeśli 83 to Twój rocznik to na tak dorosłą osobę powinnaś być mądrzejsza. Mówisz, ze masz dziecko, czyli go/jej nie kochasz, tak? A co do miłości międzyludzkiej (damsko-męskiej) to to, że Ty jej nie spotkałaś nie znaczy że jej nie ma. Serio, wkurzają mnie takie zawodzące panny i teksty "och, miłości nie ma". Kojarzy mi się to z Weltschmerzem i późną podstawówką. Ja od kilku lat jestem żoną a od kilkunastu partnerką i jakoś miłości nam nie brakuje. Zamiast zawodzić na kafe rusz dupę i zrób coś ze swoim życiem.

Gość .Khamila
Istnieje miłość, ale można zarówno ją wywołać jak i zrezygnować z niej, są na to sposoby, zapraszam niedowiarków; http://chomikuj.pl/Khamila

Gość Agentka csi
wspolczuje autorce i wszystkim ktorzy mysla podobnie jak ona. Moze w tym konkretnym przypadku nie ma milosci choc nie rozumiem jak mozna wiazac sie bez uczucia. Na szczescie nadal wiekszosc ludzkosci wierzy w milosc, poszukuje, teskni a co niektorzy nawet znajduja :D