Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roma33

nocleg dla gości - Warszawa okolice centrum

Polecane posty

Gość Roma33

Witajcie. Wesele zbliża się wielkimi krokami, a my nie mamy jeszcze rozwiązanej kwestii z noclegiem gości weselnych w Warszawie. Ok 20 osób będzie z poza stolicy i szukamy jakiejś bazy noclegowej najlepiej w okolicach centrum bo tam odbędzie się wesele. Hotele sprawdziliśmy odpadają - za wysokie ceny. Czy macie może jakieś propozycje, np. schronisko młodzieżowe, pensjonat, interesują nas również kwatery prywatne. Tak jak pisałem główne kryterium to cena i lokalizacja. Pozdrawiam

Gość kadok
W ścisłym centrum, to raczej nie znajdziesz nic rozsądnego cenowo, jak chcesz tanio to szukaj gdzieś na na obrzeżach.

Gość grzybiarz
Zaobacz kampinh na Bitwy Warszawskiej, przy Rondzie Zesłańców Syberyjskich. Tam są domki.

Gość hr.TROLLvon teni-SUWKA
zobacz tez pole namitowe w lasach kabackich

Gość Podniecona wiewiórka
Możesz też zobaczyć hotel pielęgniarek na Rymonta, przy Conrada i Kochanowskiego. Powinny być tam miejsca przed rozpoczęciem roku studenckiego.

Gość ptasiek nastroszony
możesz wynając tramwaj

Gość jaa i już
Hostele sprawdź. Niedrogi jest na Nowogrodzkiej, nazywa się Zielone Mazowsze, na Dolnej Garden Hostel, na Starym Mieście też - Kanonia. Niedrogie noclegi (ok. 50 zł od osoby) są w botelu (dwa stateczki) na Wiśle koło Mostu Poniatowskiego. Na pewno jest tego jeszcze więcej (np. schronisko młodzieżowe na Smolnej czy Agrykoli). W tych, co podałam wyżej, sama nocowałam.

Gość Nocleg na chmielnej
„Tanio może nie znajdziesz ale w rozsądnej cenie na pewno. Wystarczy dobrze poszukać np. http://www.warszawapokoje.pl/ nocleg od 90 pln, ul Chmielna/Nowy Świat, standard całkiem całkiem, reszta też wydaje się ok.

Gość Roma33
Dzięki za namiary, chyba zdecydujemy się na lokal na ul Chmielnej, mają dobre ceny a lokalizacja też niczego sobie. pozdrawiam

Gość Jaadwigaa
Ja znam to miejsce na Chmielnej i bardzo mi się tam podobało. Dostałam fajny, przytulny jednoosobowy pokoik. Polecam innym, którzy mają zamiar nocować w Wawie