Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jedenasta

ty i ja to jedno... oooo....

Polecane posty

czyli nie jestem wyjątkiem? :) jużmie lepiej :P kurde tylko ja te odchyły miewam chyba zbyt często :P

kurde ale ja już ją chyba ze sto pięćdziesiąty raz słucham :o ty i ja to jedno... ooo... ja cie dobrze znam i ty mnie dobrze znasz to całe sedno ooo... zaczynam śpiewać naprawdę jest źle :o wczoraj słuchałam tego http://www.youtube.com/watch?v=Wwr9TapKnGs czyli niewiele odskoczyłam dziś :P

quis - właśnie ja dużo słyszałam o tej babce ale jakoś nigdy jej nie wyguglałam kurde niesamowita jest! aż sie od Farbenów na chwile oderwałam :)

14:30 [zgłoś do usunięcia] lilou_moew bo to taka masochistyczna piosenka na zlamane serce co za chooj Ci serce złamał? dawaj namiary dorwiemy go i powiesimy za mosznę :)

się rekawiczki założy, w razie sledztwa nie bedzie odcisków palców, czyli podwójna korzyść :)

[zgłoś do usunięcia] jedenasta quis - właśnie ja dużo słyszałam o tej babce ale jakoś nigdy jej nie wyguglałam kurde niesamowita jest! aż sie od Farbenów na chwile oderwałam :D za kazdym razem jak ja ogladam nie moge wyjsc z podziwu :D