Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihgur

szczegółowe CV POMOCY...

Polecane posty

Gość ihgur

Witam, staram się o pracę w pewnej firmie złożyłam CV i list motywacyjny drogą @ po czym ów firma odpisałam mi abym im przesłała szczegółowe CV i tu jest problem zawsze pisałam takie jak im wysłałam, jak ma wyglądać to szczegółowe CV BO NIE BARDZO WIEM. I myślicie że skoro odpisali to mam jakieś szanse.

Gość pepka
pewnie masz. wyszczegolnilas w CV jakie byly twoje obowiazki na danych stanowiskach? czy napisalas tylko, ze w jakims tam czasie pracowalas na jakimstam stanowisku w jakiejstam firmie? wyszczegolniec trzeba co wchodzilo w zakres twoich obowiazkow.

Gość ihgur
Napisałam w jakim czasie pracowałam w danych firmach. Nie pisałam jeszcze nigdy szczegółowego CV zresztą nikt nigdy tego ode mnie nie wymagał.

Gość ihgur
podnoszę

Gość ihgur
Czy ktoś się może jeszcze wypowie, proszę.

Gość Zniesmaczonaa vvv
po co podnosisz?? jak pepka już ci wyjaśnila, że może chodzi o to abyś napisała jakie wykonywałaś obowiązki, a jak napisałaś o doświadczeniu?? co masz tam napisane, podaj to wtedy pomozemy to rozbudowac

Gość Zniesmaczonaa vvv
moze masz napisane tylko w jakiej firmie i w jakim czasie pracowalas a nie napisalas na jakim stanowisku??