Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moja najlepsza przyjaciółka

Moja najlepsza przyjaciółka...

Polecane posty

Moja najlepsza przyjaciółka często zarywa do moich chłopaków, teraz zarywa do byłego. Nie byłoby w tym nic rażącego, bo sama mam już od wielu lat faceta, gdyby nie fakt, że wie jak bardzo się przez tego byłego nacierpiałam. Płakałam jej w ramię kilka lat, wie jak związek z nim odbił się na moim dalszym życiu, jak zamknęłam się w sobie, jak stałam się nieufna. Nie jest to pierwszy były, do którego ona rwie, często jak miałam chłopaka to do niego się zalecała, często na moich oczach. Nie wiem jak się zachować, bo nie jestem zazdrosna, tylko troszkę zawiedziona, że jest wobec mnie nie lojalna. Wie w jakiej kłótni jestem z tym gościem, ile dla mnie znaczył..Dziwnie się z tym czuję.

Gość jiskaniekd
tez mialam taka niby przyjaciolke zarywala do moich facetow rozstalam sie z kims kogo bardzo kochalam to nawet nie odczekala 1 dnia tylko tego samego do niego wypisywala jak mi to pokazal to mnie zamurowalo kontakt zerwalam z nia odrazu powiedzialam co sadze ze ma problemy chyba z glowka i male poczucie wartosci ulzylo mi i teraz zyje mi sie swietnie bez niby jej przyjazni:)

Nie wiem co o tym myśleć, przecież oboje są wolni. Jestem troszeczkę zmieszana tą sytuacją. Wydaje mi się, że jednak nie powinna się tak zachowywać.

Powiedzcie jakbyście się zachowali? Mam przemilczeć sprawę? Mam nie okazywać żalu?? Jakbyście się czuli w takiej sytuacji?

Moze nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że ona wie, jak tamten facet cie skrzywdził.. Jakos nie potrafię sobie wyobrazić mojej przyjaciółki w takiej sytuacji... Nie wiem, co bym zrobiła. Pewnie bym z nia pogadała i zapytałabym ją, czy nie boi sie, ze on ja tez skrzywdzi..

Gość jiskaniekd
nie wyobrazam sobie zebym ja spotykala sie z facetem bylym mojej przyjaciolki lojalnosc to podstawa jesli jest sie lojalnym to nie robi sie takich rzeczy nie wyobrazam sobie tez ze moja przyjaciolka spotyka sie z kims z kim ja bylam dla mnie to nie realne dlatego zerwalam z tamta kontakt a moje przyjacolki prawdziwe stoja za mna murem i jesli ktos krzywdzi mnie to krzywdzi i ich i nie maja dla niego szczacunku to samo z mojej strony tyle w temacie:)

Gość Up pap pap
Up