Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałeJestPiękne100

NORMALNIE ...! ŚMIECH NA SALIIIIII!

Polecane posty

Gość MałeJestPiękne100

Jak czytam te wszystkie ogłoszenia o pracę, to nie mogę wyjśc z podziwu jakie ludzie mają wymagania... sprzątaczka 6/7 zł /h, opiekunka 8zl/h to już cud. Sama chciałam pracowac jako opiekunka to dostałam ofertę - opieka 2.h po szkole nad 8latką (odrabianie lekcji itp) za godz- 7 zł. Czyli 14 zł dziennie, a na busa wydam 7 :D czyli mój zarobek to 7 zł :D świat schodzi na psy..! a mieszkam w dużym mieście-Kraków.

Gość MałeJestPiękne100
Albo kelnerka- wymagają miłej prezencji, języka perfect, doświadczenia, a gówno zarabia taka kelnerka... żeby siedziec w sklepie za ladą to też trzeba nie wiadomo jakie warunki spełniac.. w ciucholandzie tak samo... nikt nie patrzy na to, że ktoś jest obrotny, umie sobie poradzic, potrafi zachęcac klientów etc tylko doświadczenie i nie wiadomo jeszcze co.... rozumiem na jakieś wyższe stanowiska, ale teraz to do sprzątania kibli trzeba miec doświadczenie :O

Zależy jeszcze gdzie pójdziesz robić jako kelnerka bo z napiwków czasem możesz wyciągnąć w miesiacu druga wyplatę albo więcej

Gość MałeJestPiękne100
Tak, ale ja nie pracowałam jeszcze jako kelnerka nigdy, wiec nie mam doświadczenia więc od kopa biorą te studentki zaoczne, a innych mają gdzieś. Wiadomo, że papier się liczy, ale czasem powinno się cenic osobowośc wyżej niż np jakieś tam konieczne warunki tj doświadczenie.. bo jak ja mogę nabyc je skoro wszędzie go wymagają :O