Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydota brzydota

LADY LOVE twoja brzydota razi po oczach fuuuj

Polecane posty

Gość brzydota brzydota

opuść to forum bo rzygac sie chce od twojej łysej gemby!

Gość brzydota brzydota
kto jest ze mną?

Gość Zniesmaczonaa vvv
czekaj czekaj, a przypomnij jak ona wygląda bo cos mi to mówi ten nick

Gość Zniesmaczonaa vvv
ja chce sie tylko dowiedziec która to bo kojarzę kilka lasek z kafe, np jest jedna taka ładna dziewczyna co ma zdjęcie w lesie chyba i ucięta jest jakaś osoba i ona ma ciemne włosy i ładną buzię.

Gość brzydota brzydota
ta ma wielkie łyse czolo, rosjasnione włosy, brzydki krzywy ryj i ma faceta ciapaka

Gość c.s.
e tam, ja tam bym ją raczej szturchnął :)

Gość brzydota brzydota
ona sie tylko do jebania nadaje!

Gość FFLGJH9JH
ONA JEST SLICZNA I NATURALNA A TA CIEMNA W LESIE CO UCIETE JEST OSOBA OBOK PASKUDA PRZECIETNA I WEJSKA GEBA

Gość brzydota brzydota
hahaha jasne lady love myślisz ze nie wiem ze pod pomarańczką teraz siedzisz i bedziesz sie wychwalać jaka to piekna nie jesteś? hahaha

Gość Zniesmaczonaa vvv
niee ja nie jeste autorką :O

co chcesz od Lady Love? fajna dziewczyna jest i ładna, normalna dawaj swoje zdjęcie porównamy

Gość Zniesmaczonaa vvv
ja nie wiem która to lady love i nie jestem nią:O ja pisze tylko o tej ciemnej, moim zdaniem ładna dziewczyna. Do tej pory nie widziałam tutaj brzydkiej laski... Bez przesady, żeby besztac każda po kolei. Ja kojarzę jedną blondynkę co ma zdjęcie z bliska i oczy takie duże, to ona ta lady love??

Gość brzydota brzydota
bloody stara ruro nie wypowiadaj sie!

Gość Zniesmaczonaa vvv
O właśnie elisa teraz o Tobie pisałam, :D czyli jednak nie wiem która to lady love.

Gość Zniesmaczonaa vvv
a ty autorko tematu ciekawe jak wyglądasz...

po to jest forum zebym sie wypowiadala . i zamknij dziub leszczu maly Bo nic soba nie reprezentujesz .. Pewnie jestes zasiedzialym pasztetem ktory nie ma co robic , chcac nie chcac umila se czas , robiac z kogos potwora .. Gratki .. Wcale nie jestem stara .. poki co to ty zachowujesz sie jak rura ..

zniesmaczona 🖐️ wywołałaś wilka z lasu :P chciałam tylko skromnie dodac że nie jestem blondynką ;) ta w lesie i ja kojarzę tylko kurna nie moge nicka sobie przypomnieć... gdzieś ją tu dziś widziałam...

Gość Zniesmaczonaa vvv
zaraz usuną temat jak się bedziecie tak wyzywac

Gość Zniesmaczonaa vvv
Sorki elisa, tak mi się wydawało że jestes blondynką :p Chyba dlatego że zdjęcie nie jest w kolorze:)

kolejna buraczana frustratka :O zawsze sie zastanawiam jak wygladaja autorzy takich tematów..

Gość Zniesmaczonaa vvv
to więc moim zdaniem ładna jest ta dziewczyna na uciętym zdjęciu w lesie, elisa też ładna, jest jeszcze dziewczyna taka blondynka co ma na zdjęciu błekitne oczy jakby soczewki miała, też dosyc ładna, była też taka co miała chyba włosy kręcone. Reszty nie wiem, nie kojarzę, ale jakoś nie widzę żeb to były brzydkie dziewczyny:O

zdesperowana jest niezła (booooze znowu to pisze, gorzej ze mnę :o) kiloka by się tam jeszcze wyszukało a takie topiki są przeważnie popularne dlatego zakładają.... :)

sorki , mialo byc szkola... o juz ta najzwyczajnie piekna autorka upadla .. :) jaka szkoda ... Szkoda ze swojej buzki owlosionej na czole nie pokazesz .. ale z tym czolem lysym u niej to normalnie mnie rozsmieszylas

komus sie chyba niezle nudzi :/ dla sprostowania autorze, nie mam tlenionych wlosow tylko naturalne-swoje, nie mam faceta ciapaka o czym juz pisalam wczesniej wypraszam sobie takie teksty w moja strone :/ zreszta tym topikiem pokazales swoja klase, brawo :O