Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Unforgiven_Situation

Czy pisaliście kiedyś z kimś z neta i zerwaliście kontakt przez brzydotę?

Polecane posty

Chodzi mi głównie o takie przypadki, gdzie osoba z którą pisaliście wykazała się świetną osobowością, intelektem, dowcipem, ale po wysłaniu zdjęcia prysnął czar i odechciało się wam pisania.

Gość nynynyn
nie raz nie dwa :P

To opowiedzcie coś więcej.

Gość skadi
przez brzydote wlasna?

Gość skadi
a co tu niby jest do opowiadania, brzydal i koniec

No jak to, co do opowiadania. Jest sporo, kiedy kogoś polubisz, to nie tak prosto zerwać kontakt ze względu na sam ryj, no i reakcja tego człowieka- jaka była.

Gość Multimedia
Ja kiedys mialam wspanialego przyjaciela. Nawet spotkalismy sie jeden raz. To byl naprawde cudowny facet. Niestety, znajomosc i przyjazn sie zakonczyla, bo to wszystko bylo zbyt trudne. Ja mialam meza i male dziecko, a on narzeczona :-( Bardzo milo to wspominam. Chcialam zaznaczyc, ze bliskosci fizycznej nie bylo.

A czy ten facet był brzydki i o to chodziło, czy bardziej o wasze związki?

Quis, no ale opowiedz coś więcej. Bo ja pisałam z brzydalem, a mi do głowy nie przyszło, żeby kończyć pisanie, a jemu tak, chociaż sam nie był piękny. Ciekawa jestem co czują i myślą osoby, które zrywają kontakt.

Gość Multimedia
Facet byl przystojny, ja ogolnie tez nie narzekam na swoj wyglad, choc misska nie jestem. U mnie wystepowal problem naszych zwiazkow, nie chcielismy sobie burzyc naszych poukladanych zyc. Chociaz jakos nie rozwijala sie ta nasza znajomosc w kierunku milosci, po prostu zajebiscie rozumielismy sie, to byla prawdziwa przyjazn.

Gość opiajana z rana
ja miałam tak nieraz - poznawałam facetów na sympatii,ladne fotki , w realu tragedia (np.niski rudzielec :O a na fotach wysoki brunet:o albo tu przystojny brunet w realu frajerek w białych adidaskach z pryszczami :O innym razem poznałam na gumtree...po otrzymaniu foty od rzekomo przystojnego straciłam chęć na dalsze poszukiwania :o na czacie też czesto nie pisze z brzydalami

Gość gwoli wyjasnienia...
a skad wiesz czy na czacie ktos jest brzydki, czy nie?

Ale chodzi mi o sytuację, gdzie ludzie znają się tylko przez neta i wygląd bierze górę nad charakterem.

Gość nigdyyyyyyyy
ja nie zerwałam z tego powodu kontaktu i nikt ze mną, ale szczerze to żaden nie był brzydalem, nie wiem czy czar by nie prysł gdyby jakiś pasztet wysłał mi swoje zdjęcie

Gość lady-lady
Ja też tak miałam raz. Ale to było kiedy miałam jakies 15 lat. Nie spodobał mi się z wyglądu więc nie było sensu tego ciągnąć. Wygląd nie jest najważniejszy, a jednak jest ważny.

Gość aha ii ach
Tak, przez swoją. Jestem szczera i krytyczna wobec siebie do bólu, niestety :o

tak,fizycznie tez mi facet musi odpowiadac niestety,a to byl maly gruby kurdupel,i zapach potu mial odstraszajacy