Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość u4uj6u5u5

chce schudnac a uwielbiam jesc:/

Polecane posty

Gość u4uj6u5u5

bardziej niz sie seksic;p

Gość nieznajoma nie nie nie
a co lubisz jeść może zaproponuje ci mniej kaloryczne odpowiedniki

Gość u4uj6u5u5
bulki chipsy slodycze ciastka batony

Gość nieznajoma nie nie nie
hahaha. to będziesz grubasem do końca swoich dni

bulki-sama bulka nie jest zla,zalezy co na nia dajesz chipsy-mozesz jesc platki kukurydziane, cxhipsy jablkowe albo smazyc kartofle na teflonie i doprawiac slodycze-jedz wiecej miodu,latwo zasladza ciastka-moze jedz zwykle herbatniki te bebe batony-corny? a moze czekolade alpen gold karmel,ma duzo mniej kalorii niz inne-ale to od swieta

Troszkę silnej woli !!! Ja schudłam i do tej pory trzymam rękę nad tym co jem ,efekty widać do tej pory ,a pączkiem też byłam.

Gość do tak szczerze
sama bułka nie jest zła??????? Otóż sama biala bułka jest najgorsza, reszta to pikuś....

Gość do tak szczerze
skąd Ty bierzesz tew mądrości???????? Miód jest tak samo kaloryczny jak cukier!!!!!

Gość sweet.kate
może jedz częściej a mniejsze procje? a poza tym to sie ruszaj więcej :)

Nie ma tak dobrze ,miód ma pełno kalorii. Ja nawet gumy nie żułam!!! A pieczywo jasne,to najlepiej wykluczyć całkowicie. Ja pieczywa wgl nie jaam ani takiego ani takiego,w każdym bądź razie rzadnego :p

Gość lkndlksnclskdnc
ja kocham warzywa i owoce wiec nie mialam problemow, zajadam same gotowane warzywa i jem do woli , obzeramsie wrecz i jestem chudiutka....

miod ma oczywiscie kalorie,ale jest bardzo zdrowym odpowiednikiem cukru.sprobuj zjesc wiecej niz 2 lyzeczki miodu,to jestes dobra-jak jest duza potrzeba czegos slodkiego,to wlasnie miod rozwiazuje problem:) a gumy sa na aspartamie i nie maja praktycznie kalorii,wiec nie wiem po co sie tak katujesz? moze coli light tez nie pijesz? wszystko ladnie,pieknie,ale jak ma sie ochote na cos porzadnego,to ochoty nie oszukasz i zjedzenie zwyklej bulki z pomidorem a an deser gruszki zapiekanej z miodem jest naprawde dobrym rozwiazaniem.a piekac ziemniaki na teflonie z przyprawami i stosujac tego typu sztuczki schudlam kiedys 20kg-zasady weight watchers

Gość dfssfds
proponowac komuś kto lubi bekonowe chipsy - płatków kukurydzianych to chyba jakaś kpina :D to tak jak lubić ogórka i mieć na niego ochotę a zjeśc marchewke po prostu-jak jest gruba to niech zje jednego-dwa chipsy zamiast 20stu i tyle