Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaaartaaaaa

Taki wstyd, biegunka w szkole...

Polecane posty

Gość maaaaartaaaaa

Dzisiaj był mój pierwszy dzień nauki w LO, niestety nie nacieszyłam się nim, bo w drodze do szkoły poczułam silny ból brzucha. Im bliżej szkoły, tym było gorzej. Na końcu wbiegłam w końcu do niej i ledwie wytrzymując poleciałam do łazienki. Oczywiście była to biegunka :( Musiałam się zestresować i jakoś tak po prostu było. Jendak najgorsze jest to, że nie siadałam na deskę, bo się brzydziłam i robiłam to w powietrzu przez co nie trafiłam do końca do muszli i trochę poleciało na podłogę, miałam kiedys podobny przypadek, nawet pisałam o tym na Kafe w temacie o wpadkach toaletowych, ale to było w gimnazjum, liczyłam, że to już mi się nie zdarzy :( Najgorsze jest to, że po wszystkim wyszłam z tej kabiny, a tam stały jakieś dziewczyny i jedna weszła do niej, a ja uciekłam. I teraz ciągle myślę, że one mnie rozpoznają i będa wiedziały, że to ja miałam biegunkę :(

trzabyło czymś wytrzeć,nawet majtkami ,i bez majtek chodzić,albo wrócić się do chałupy i spóźnić się do szkoły :)

To dlaczego po sobie nie posprzątałaś???? Wstyd że zostawiłaś to tak!!! W domu też być to zostawiła???? Wystarczyło zetrzeć. Jeśli nie było papieru to chusteczki higieniczne z pewnością miałaś ze sobą (no w końcu czymś chyba sie podtarłaś..?)

Gość omg... ale jaja
Trzebabylo wytrzeć, a po 2 jak wiedziałaś, ze ktos jest w wc trzebabyło czekać az sobie pojdą :O

Gość maaaaartaaaaa
Nie wiedziałam, że one tam są :( Nie słyszałam ich, a wycierać nie miałam już czym, bo miałam trzy chusteczki i wszystkie zużyłam, papieru nie było :O

Gość dfssfds
jaka wieś!

Gość hohohehelala
no, jak miałaś biegunke to tam musiało tak walić, że nawet gdybyś nie zostawiła zasranej podłogi to i tak wszyscy by wiedzieli że zasrałas i zasmrodziłaś cały kibel :D ale siara , współczuję

Gość Sajid
Następnym razem to zrób to tak jak to sie robi a nie cudujesz . w powietrzu to sie w lesie robi a kibel jest od tego by na niego siadać, a jak juz to chusteczki nos przy sobie i kladz na deske jak sie brzydzisz. ale obciach :o

Gość ja powiem tylko
Właśnie Sajid nie mesz racji... W miejscach publicznych nie siada się na deskę. Chyba, że: 1. ma się odpowiednią podkładkę zakladaną na deskę (takie jednorazowe, które potem wyrzuca się do toalety lub do kosza, niektóre są rozpuszczalne w toalecie, inne wyglądają jak folia i wyrzuca się je do kosza) 2. chcesz się czymś zarazić (w domu masz zdezynfekowaną toaletę, w miejscu publicznym nie wiesz, kto na niej siedział)

Gość maaaaartaaaaa
ale mnie pocieszyliście :(

marta- ale co tu pocieszac? przeciez stało się, jest po fakcie. Nawet jeśli Cię będą kojarzyc to w końcu im się znudzi. Tez bym pewnie się spaliła ze wstydu, ale na pewno nie zostawiłabym po sobie takiego syfu :O

Gość maaaaartaaaaa
Ale co miałam z tym zrobić, nie miałam czym wytrzeć :( Przecież nie będę zlizywać tego :(

mogłaś poczekać aż pójdą albo do dzwonka.. najwyżej byś się spóźniła do 5 minut nie byłem dawno w szkole, ale chyba nieobecność jest od 15 minut..

Gość maaaaartaaaaa
i tak się spóźniłam, bo nie mogłam znaleźć klasy, mówię Wam, taki wstyd :(

dziewczyna spokojnie 1 dzień dopiero wrzuć na luz bo nerwicy dostaniesz.. w życiu są większe problemy ja właśnie przed takim stoję i nie wiem jak z niego wybrnąć..

Gość maaaaartaaaaa
to życzę, żebyś jakoś rozwiązał ten porblem 🌼 Możliwe, że już mam nerwicę, skoro na stres mam taką reakcję :O

porucznik :D troche mnie rozbawiłeś... spóźnienie od 15 minut ? chyba do 15 minut, póżniej już nieobecnośc, chyba że literki Ci się przestawiły. marta, no cóż, było minęło wyluzuj się, teraz weekend, nikt nie bedzie całty rok o tym gadał, jesli w ogóle..zawsze w razie co możesz powiedziec, że to juz było jak weszłas, choc sama wiesz, ze wyda sie to mało prawdopodbne, bo kto by korzystał z takiej toalety ...

do pani wyżej nie wiem ja już ze szkoła nie mam styczności od 3 lat... pamiętam, że do 5 minut nic od 5 do 15 spóźnienie a po 15 nieobecność... do marty w najgorszym wypadku nie zrealizuje się...

Gość maaaaartaaaaa
bądź dobrej mysli, zrealizuje się :) Cokolwiek to jest Wiecie, tych dziewczyn nawet nie znam, ale i tak się boję obgadania czy coś :(

Gość Rosanna Luna
Oj, biedactwo :( szczerze współczuję, ja zaczynam 1 rok studiów... Pamiętam jak miałam biegunkę całe 3 lata LO- przded matmą (babsztyl gnębił mnie) i zawsze bóle brzucha miałam... Jak byłas zestresowana nie dziwie Ci się... Może jakaś melisa na uspokojenie? Wrzuć na luz, zrób sobie pyszną kolację, włącz fajną komedię i nie martw się :)

Gość żadnych do 5 minut czy 15
Uczen moze się spoźnić 5 minut i można mu sieknąć nieobecność. Nie wiadomo przecież, gdzie on był w tym czasie i czy np nie złamał prawa... Nauczyciel może nie chciec za niego odpowiadać. Te 5 minut czy 15 minut to tylko sprawa UMOWNA.

Gość żadnych do 5 minut czy 15
A do Autorki Nie martw się. Co sie stało to się nie odstanie... A przy takim podejściu naprawde nabawisz się nerwicy. staraj się po prostu o tym nie myśleć. Wiem, że łatwo mówić... ale masz inne wyjście?

niestety ale szkoła to przede wszystkim źródło jebanego stresu chociaż nie dla wszystkich.. jedni płyną przez szkołe a inni psują sobie tylko nerwy zresztą jak z całym życiem tak jest..

Gość Rosanna Luna
Ja miałam podobną sytuację - kumpela paliła papierosy, ja weszłam do kibla po niej... Śmierdziało papierochami strasznie, ale musiałam skorzystać z kibla... Potem weszły jakieś dziewczyny i poszła fama, że palę w kiblach :O ale do nauczycieli nie doszło... Pogadali 2 lub 3 dni i przestali... Ale z resztą niczego Ci nie udowodnią - przecież mógł ktoś wczesniej tam być a ty mogłaś po tym kimś wejść do wc...

Gość Veritaseruuum_999
Rosanna - papierochy to nic w porównaniu ze sraczką :D:D

Gość maaaaartaaaaa
Dzięki Wam za miłe słowa ;) Rosanna, a minęły Ci później te problemy z brzuchem? :( Ja się męczyłam z tym w drugiej gimnazjum, w trzeciej nie, a teraz znowu się zaczyna :(

Gość Rosanna Luna
Miałam kłopoty z tym brzuchem niestety często ... Szczególnie przed matematyką, oczywiście wszystko na tle nerwowym ... Musisz iść do apteki, poproś o jakiś suplement diety na uspokojenie i poprawę koncentracji. No i jedz regularnie śniadanie :) I wtedy przejdzie :) Nie martw się tak :) Pierwszy rok jest trudny, ale poradzisz sobie:) Ja zaczynam rok akademicki. Aż się boję :O

mi się wydaje, że w cholerę krępujące są burczenia i przelewanie w brzuchu jak się nic nie jadło albo zjadło za mało z braku czasu.. pamiętam, że zawsze mnie męczyło na środkowych lekcjach

Gość Rosanna Luna
Porucznik Gruber - miałam takie coś :D dlatego wspomniałam o śniadaniu... Potem każdy się rozglądał komu to jeździ we flakach :P Albo cisza na kartkówce a tu nagle bulbulbul bruuuum :O

Gość maaaaartaaaaa
Poruczniku, jakby mi tylko burczało i przelewało, to jeszcze ujdzie :D, ale ja mam od razu ból brzucha, taki skręcający i koniec. Dzięki Rosanne, zastosuję sobie melisę, muszę zacząć brać znowu regularnie magnez, bo przestałam i jeszcze się popytam.