Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysz yońska

Ból przy próbie włożenia u dziewicy

Polecane posty

Gość mysz yońska

jak mu zaradzić albo jak go pokonać? :O piszę tu bo na erotycznym nikt nic sensownego nie doradził 😭

Gość *szczęśliważona26*
Bardzo długa gra wstępna, najlepiej wycałowanie wszystkiego :) I wchodzimy powolutku, po milimetrze, niestety potrwa to troszeczkę. Ja tak mam za kazdym razem a wspolzyje od wielu lat....

Gość mysz yońska
no, dzięki :) już lepiej :) a trzeba pomóc żelem, czy to co naturalne wystarcza? Bo chyba nie dam rady :O a teraz jak już wiem, że tak boli, to sie boje jeszcze bardziej kolejnej próby :O

Gość *szczęśliważona26*
Żadna żele, ona musi się podniecić i tyle!

dokladnie,zrob dziewczynie masaz, wlacz muzyczke relaksacyjna, potem minetke,potem jak bedziesz widziec ze juz jest wilgotna to calujac jej piersi probuj wsadzic palec i jak sie uda,to zrobic jej palcowke,jak to przejdzie to powoli mozesz myslec o penisie,ale to co opisalam wyzej musi trwac dluzej niz 30 minut,daj jej czas!a i moze lampka wina przed tym

Najlepiej żelem, naturalnie to może być mało jak nie będziesz w nastroju (a przed pierwszym razem pewnie nie będziesz). Polecam Durex fioletowy do masażu, ten gęsty - jest najlepszy. Inne w tych psikaczach się nie nadają - za mało śliskie ;)

Gość *szczęśliważona26*
Ludzie zaden żel nie pomoze jak cipka zamknięta!!! Żel działa jak jest za sucho!!!!!

Gość jest takie sparwdzone
powiedzenie - jak się dobrze popieści, to się wszystko zmieści. I w tym leży sedno :)

Gość ghjnk
up