Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cysiaaaa

Dziwna wysypka od 21 tygodnia

Polecane posty

Gość cysiaaaa

Witam, od jakiegos tygodnia mam wysypke ktora zaczela sie na udach po czym przeniosla sie na rece...nie mam pojecia co to jest :( okropnie swedzi, pojawia sie pare razy dziennie i jak zacznie swedzic to ostatnio az krew mi leciala :( bylam u lekarza rodzinnego przepisal mi jakies masci szczerze nie stosowalam ich bo balam sie o maluszka, wczoraj bylam na usg polecil mi wizyte u dermatologa i sam nie wiedzial co to jest...mialyscie moze cos takiego? boje sie ze to przez zmiany hormonalne i utrzyma mi sie to do konca ciazy a tyle to nie wytrzymam ;(

Gość mnbnmzmnvbxm
zbadaj sobie cukier przy cukrzycy ciazowej skora reaguje pierwsza.

Gość cysiaaaa
mialam badany niedawno i wyniki wyszly dobrze....

Gość a może masz jakąś alergię?
zrób IGE

oczywiście nie chcę straszyć ani mylnie czegoś sugerować trzeba zrobić badania wątrobowe jeśli dobrze pamiętam

Gość cysiaaaa
a przy normalnym badaniu krwi moze cos wyjsc czy trzeba zaznaczyc ze konkretnie o cos chodzi?

Gość ginekolog kafeteryjny
Koniecznie badania w kierunku cholestazy !! polecam tez dermatologa,to moze byc tez swierzb-w razie takiej diagnozy to od razu kup Infectoscab to przejdzie po 1 smarowaniu.Nie baw sie w Crotamitum. A,Infectoscab jest niestety drogi-mała tubka 60zł. Potem pranie i praasowanie wszystkiego by się gada ostatecznie pozbyc.

Gość ginekolog kafeteryjny
jesli masz na mysli morfologie,to nic nie wyjdzie. Zrób badanie na cholestaze ASPAT i ALAT stężenia bilirubiny poziom fosfatazy alkalicznej

Gość Ewa w rosole
Chlestaza! Szybko do gina i na dietę!