Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zagubiona__

czy to urojona ciąża?

Polecane posty

Gość zagubiona__

4 dni temu uprawiałam PETTING z chłopakiem. najpierw sie calowalismy, potem rozebral mnie .. najpierw dotykal palcami mojej pochwy , tak delikatnie , JESTEM DZIEWICĄ , ponieważ nie uprawialismy seksu. no i później położyłam się na nim,ale on nie miał ani wytrysku,ani innej mazi. gdy chcial mi wlozyc,powiedzialam,ze jestem za mloda , i ze to zbyt ryzkowne. i sie ubralismy. Dodam,że było bardzo zimno, no a plemniki żeby przetrwać podobno muszą mieć odpowiednią temperaturę.. jednak od dwóch dni mam ogromną panikę.. siedzę tylko, i czytam różnego rodzaju artykuły.. zalewam się łzami, w nocy nie mogę spać.. na dodatek zamiast okresu , krwawienia miałam dziwną , brązową maź przez 3 dni, jednak wyczytalam,ze takie rzeczy mogą się zdarzyć,poniewać jestem młoda i nie mam regularnej miesiączki.. no i jeszcze przed tym dodam,że byłam chora. i teraz też jestem,rano obudzilam sie cala mokra(wypocilam w nocy) mam katar,kaszel ... ale co jest najgorsze? że wydaje mi sie, ze mam objawy ciazy, wiecie, 'mdlości' chociaz nie wiem,czy mozna tak to nazwać, bol glowy(ktory byl juz wczesniej) wydaje mi sie ze brzuch mi urósł, chociaz to nei mozliwe,bo nie minał nawet tydzien od "TEGO" .Ciągle widzę dzieci, w ksiązkach trafiam na artykuły o zaplodnieniu , wyczytałam w artykułach, że takie objawy są spowodowane stresem , obawą i lękiem przed ciążą. jest to tzw CIĄŻA UROJONA , czytalam wypowiedzi dziewczyn z podobną sytuacją i wyszło na to,że one mialy identyczne objawy , ojawy , które były tylko wtedy , kiedy się O NICH MYŚLAŁO , a gdy przestałam , nie miałam zadnych mdlości , ani nic . i byla to ciąża urojona. może wydaje się osobom,które nie dotknęła taka sytuacja , za banalne, ba nawet śmieszne i żałosne. że nie powinnam brać sie za takie coś,ja wiem.. ;( i żaluje tego z calego serca, chociaz tak naprawde nic sie nie wydarzylo, ale cholernie boje się to komuś powiedzieć, szczegolnie mojej mamie , ponieważ to beędzie koniec swiata.. ona i tak zauważyła zmianę w moim zachowaniu , kiedys PELNA ENTUZJAZMU , POGODNOŚCI usmiechu , teraz nie przestaję o tym myśleć , nie śpię po nocach , siedze tylko w internecie i czytam te chore artykuły .. które wiem , że w 80% nie są prawdą. Zajście w ciążę jest bardzo trudne ,mysle , ze gdyby każda nastolatka miala zajsc w ciaze po PETINNGU ,to co druga byłaby w ciązy .. takze cholernie boję się zrobić TEST CIĄZOWY :((( boję się wyniku. proszę nie piszcie,żeby,m zglosila sie do ginekologa , bo wiem to. ja proszę tylko o jakieś wskazówki,stwierdzenia,wnioski. CZY JEST MOŻLIWE, że jestem W CIĄZY , czy możliwe jest, że jest to CIĄŻA UROJONA? proszę o poomoc!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować