Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kate Ann

Prostownica do mokrych włosów. Czy to możliwe?

Polecane posty

Gość Ardonkaa m
nie możliwe. Mokrych włosów się nie prostuje!!!! Bo są wtedy bardziej podatne na uszkodzenia!!!!

Gość wiesz powinnas
mierna samo-reklama :o

Gość o 144444
możliwe ale co z tego skoro mokrych włosów się nie wyprostuje po wysuszeniu i tak się napuszą

Gość ja miałam prostownice
babyliss wet and dry i byla bardzo fajna, aczkolwiek mokre włosy trzeba dłużej prostować i szybciej sie niszcza

To podobno jakaś nowa technologia. I czytałam gdzieś, że to możliwe. Jednak ja mam jakieś objekcje. Szkoda, że nikt nie próbował. Nie lubię suszyć włosów, a tu proszę byłoby 2 w 1:) Z drugiej strony mam już prostownice CHI ale zwykłą i jest super więc cenię tę markę ale......... WAHAM SIE.

Gość tez polecam babylisa
mam ta do mokrych i suchych wlosow, sprawuje sie swietnie

słyszalam juz dawno o takiej, ale nie mam wiec nie potwierdzam czyto prawda

Gość Prawdę mówię zawsze
A ja bym się bała... porażenia prądem :O

Gość karolcia91
Ja mam tą prostownice http://www.pixmania.pl/pl/pl/3774473/art/remington/prostownica-do-mokrych-w.html i jestem z niej bardzo zadowolona prostuje je od kąd ją kupiłam na mokrych włosach tzn trzeba poczekać aż troche obeschną nie może z nich woda kapać.I to nie prawda,że bardziej włosy niszczy! Jak myślicie co jest gorsze suszenie najpierw a potem prostowanie czy od razu prostowanie zresztą jak sie włosy modeluje prostuje to powinno sie używać odżywek do włosów i np jedwabiu.Jak sie nie dba o włosy to są zniszczone :) A co najważniejsze po takim wyprostowaniu włosy mi sie wogóle nie skręcają przy wysokich temperaturach i np przy wiglotnej pogodzie.Myje włosy co 2 dni i przez te dwa dni mam włosy elegancko prościutkie i nie poprawiam ich w ciągu tych 2 dni!

Gość mmm

porazenia pradem???? co wy macie w glowach. ja mam taka prostownice. jest lepsza, niz standardowe. prostuje wlosy troche dluzej, bo musze brac ciensze pasma, ale mam wrazenie, ze dzieki temu, ze para wodna uchodzi na zewnatrz luska wlosa ladnie sie zamyka i wlosy sa bardziej blyszczace. poza tym nie mecze ich juz suszarka a potem jeszcze prostownica. jestem bardzo wymagajaca co do takich urzadzen i jestem mega zadowolona. mam remingtona, taka niebieska i kupilam ja w promocji za ok 100 zł. lepszej nie mialam. polec jednak, albo delikatnie podsuszyc wlosy u samej nasady, albo dluzej posiedziec w turbanie, zeby nie byly zupelnie mokre 🙂