Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dream theater

prawdziwa historia

Polecane posty

jestem mezatka od roku. jestem w 12 tyg ciazy. nie pracuje od dłuższego czasu, za to on zarabia okolo 5000,jestem nieszczesliwa w małzenstwie poniewaz moj maz postepuje w nastepujacy sposob: - mowi w "zartach" ze gdybym nie była w ciazy to by mnie uderzył - kupił tel za 1500zl kiedy dziecko jest w drodze sam kaze mi ubierac sie na allegro i w szmateksie - smieje sie ze mnie w towarzystwie swojej rodziny - jak chce cos kupic mowi"zarobisz to sobie kupisz" - nie pomaga w domu uwaza ze to moj job bo on pracuje a ja mam zajmowac sie domem i nim... to w naaaprawde ogromnym skrocie... co robic? chcialam wyslac go do psychiatry, chcialam odejsc...

Gość wiem to na pewno..
kocham bazienkę z kafeterii :-O

Gość martunta
omg. współczuję.

wyklada na polki zakupy ktore wlozylam do koszyka bo sa za drogie, - wypomina mi ze nie mamy kasy, praktycznie co dziennie to slysze... nie pamietam kiedy kupiłam sobie perfum, czu kosmetyk.....

im szybciej go zostawisz tym lepiej, pozniej bedzie tylko gorzej. trzeba bylo myslec przed zajsciem w ciaze;/ uciekaj do rodzicow najlepiej

Gość martunta
musisz coś zrobić..

Gość wiem to na pewno..
nie wspolczujcie to piekne uczucie :-O

Gość br v r
prz takich jego zarobkach dostanie z 1000 alimentów, pewnie rodzinne jak urodzisz i jeśli pójdziesz do pracy to stac cie bedzie na mieszkanie

tesciowa uwaza ze kobieta powinna byc przy mezu bez wzgledu na wszystko, sluchacs ie go... ulegac bo jestesmy tylko glupimi babami. nie mam wsparcia jesli chodzi o nich uwazaja ze sobie zaszlam w ciaze zeby nie pracowac bo jestem leniwa... jestem zalamana potrzebuje pomocy lekarza czyje ze staje sie zahukana i niepewna

Gość qwertyuioqwertyucdszcfgggb
zlóż pozew o rozwód to go troche otrzeźwi a przy takich zarobkach to na ciebie i dziecko bedziie płacil niezle alimenty , juz go mozesz zaskarżyc.

Gość Nie warto...
Zwykła świnia i drań... Różnych rzeczy nie można mówić nawet w żartach! Na Twoim miejscu bym go zostawiła... nie łudź się,że się zmieni. Zostaw go dla dobra Twojego i dziecka.

myslalam juz o tym, nie klucimy sie od kilku dni bo fizycznie i psychicznie niemam sily, nie spie w nocy ciagle zle sie czuje.... mam zamiar przy jego rodzicach oswiadczyc mu moje zamiary i powiedziec o poczynaniach meza

W pewnym sensie go rozumiem, oczywiście nie teksty o biciu bo to chore. Ale wiesz związek oznacza partnerstwo. Trudno, żeby twój mąż po paru godzinach pracy przychodził do domu i zaczynał robić obiad i wstawiać pranie i prasować. Skoro zdecydowałaś się nie pracować, to powinnaś dbać o dom, bo to też praca. Niejedna chciała sobie znaleźć jelenia, który pracuje sprząta i gotuje, a ona leży przed telewizorem, ewentualnie chodzi po sklepach.

wstyd mi....kiedys mialam marzenia, ambicje..teraz nawet prawka niemam nie zdalam egz. (to byly czasy panienstwa)pozniej stracilam prace wzielismy slub, myslalam ze to nadrobie tym czasem on ma nowe gadzety...

Alanyaaa a ja tez nie pracuje choc dzieci nie mamy i moj maz duzo w domu robi mimo iz utrzymuje caly dom i duzo pracuje to co piszesz to stereotyp z czasow PRL'u

nie mowie o zmywaniu tylko o zwyklym poscieleniu lozka sprzatniecie za tylkiem wynoszeniem skarpetek....jak poprosilam go po kilku miesiacach o zmycie garow lub poscielenia lozka to powiedzial ze on nie jest od tego

Mnie osobiście szlag by trafił, gdyby mój facet siedział w domu, ja bym pracowała, a po pracy musiała jeszcze sprzątać czy gotować.

Gość jego winaaaaaa
a co ty sobie wyobrazasz ze on bedzie na ciebie harował a ty wielka pani nawet mu obiadu nie ugotujesz?? kpuisz sobie ciuchy jak znajdsziesz prace nierobie!!!! po cudze pieniadze wyviagac łapy najlepiej!!! i skoro on odkłada do koszyka drogie jedzienie to chyba jego sprawa bo on płaci, wiec powinnac oszczedzac kretynko!!!

nie odwiedzamy mojej rodziny bo mu nie odpowiada niemam kolezanek i znajomych on z reszta tez nie... chrzestych najlepiej bogatych bo biedny jest glupi

jego winaaaaaa nie jestem kretynka robie obiady i zajmuje sie domem pisze o tym ze jego traktowaniem jestem pnizana i obrazana jest mnostwo kobiet bez pracy ale czuja sie wartosciowe bo maja normalnych mezow....

Aniu.... byl oszczedny zawsze ale uwazalam to za jego atut, nigdy chorobliwie, nigdy mnie tak nie traktował jak teraz...

nie wiem czemu z nim jestem brak mi odwagi ktora kiedys mialam.... chce w sobote pojechac do jego rodzinnego domu i powiedziec o rozwodzie

to przykre nie wiem co ci radzic rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa ale skoro tak cie nie szanuje to nie przejmie sie rozmowa ja bym wyprowadzila sie do rdzicow a on niech sie zastanowi co robi