Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze ktos wie

ludzie z domkow wyzucaja u nas pod blokiem smieci.

Polecane posty

Gość moze ktos wie

no kurka wodna, jak było ich stac na budowanie domów jednorodzinnych to niech teraz placa za wywóz własnych smieci. !!1 co 2 dni przyjezdza jakies auto i wyrzuca smieci do kontenera pod moim blokiem, za wywoz place ja i reszta bloku. jak walczyc z tymi chujami ? nie jest to wspolnota tylko relikt prl czyli spółdzielnia mieszkaniowa.

to moze trzeba ich uswiadomic, ze za to placicie sory ja zawsze myslalam, ze te kontenery sa publiczne i tez tam wrzucalam jakies smietki z kieszeni

Gość samasiewyZuć
wyRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZucać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość moze ktos wie
chodzi mi o kontenery pod blokiem a nie smietniki przy chodniku na papierki, przyjezdza taki hujek i wypierdala 2 worki 200 litrowe smieci. i se jedzie.

trzeba po straz miejska zadzwonic a tak swoja droga to w czym ci to przeszkadza? chyba cena jest taka sama, niezaleznie od ilosci smieci

umówcie się z mieszkańcami i dyżur wprowadzić, spisywać po rejestracji robic zdjęcia. U nas było to samo i teraz jest spokój.

Gość elilama
u nas zalozyli kraty i teraz sa kontenery na zamek kazdy mieszkasniec ma klucz i spokoj jest, ludzie z domkow juz nie wyrzucaja

Gość pepka
zapytac co sasiedzi o tym mysla, a pozniej zrobic do smietnika drwi zamykane na kluczyk. u nas to sie sprawdza. gorzej z menelami, ktorzy wywalaja kontenery do segregacji odpadow i z tych na papier wybieraja zawartosc, zeby pozniej sprzedac na makulature. masakra z tymi ludzmi, wywala, zabiora co chca i pozniej takie rozpieprzone lezy... :O

Gość moze ktos wie
u nas ie nieda zamykac. kiedys był budyneczek z wielkimi koszami to menel tam szczali i nie szło wejsc wyjebac smieci czy nawet obok przejsc, napisalismy pismo do spół mieszk i rozjebali ten domek i jest taki duzy smietnik zielony przyjezdza typ i wciaga go na pake i przywozi pusty. nie wiem jak to jest z tym wywozem ale czemu mam placic za jakichs burakow.