Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas tam ona 21

brak miesiaczki

Polecane posty

Gość jakas tam ona 21

dwa miesiace temu odstawilam tabletki anty.w zeszlym miesiacu facet skonczyl w srodku jak twierdzi nie czul wytrysku.pojechalam na szpital i dostalam recepte na tabletke 72.wzielam ta tabletke i poprzedni okres dostalam dzien wczesniej niz powinnam dostac.w tym miesiacu nie dostalam jeszcze okres spoznia sie 3 dni jest taka mozliwosc ze jestem w ciazy?

Gość natuska85
Ta tabletka to bomba hormonalna dla organizmu. Może rozregulować cykle.

Gość jakas tam ona 21
wzielam ja jakis tydzien przed poprzednia miesiaczka i ta przyszla dzien wczesniej a tej teraz nie widac:(

Gość fghbdghnghy
nie współczuje ci, przeciez nie musialas uprawiac sexu :D

Gość jakas tam ona 21
nie musialam ale chcialam...kurcze martwie sie tym bardziej ze tego faceta zostawilam 3 tygodnie temu i wychodzi na to ze jesli jestem w ciazy zostane samotna mama...

Gość jakas tam ona 21
napewno nie usune ani nie oddam...

Gość jakas tam ona 21
skad taka pewnosc?lekarz ktory dal mi ta recepte powiedzial ze ta tabletka nie daje 100 procent pewnosci zeby w razie czego zrobic jeszcze test za jakis czas ale skoro dostalam poprzednia miesiaczke praktycznie normalnie doszlam do wniosku ze wszystko jest ok.ta tabletke wzielam gdzie po 24 godzinach od stosunku

Gość fghbdghnghy
po 1 to zrób sobie ze 2 testy ciazowe nie stresuj sie bo stres zatrzyma okres- ja miałam zatrzymany okres ze stresu, wiesz o ile sie opóxnił? o 22 dni, wiec tez nieciekawie było, a przyczyna był stres który spowodował zaburzenia hormonalne ( bo nie współżyłam nie mam faceta)

Gość jakas tam ona 21
nigdy stres nie wplywal na moje miesiaczki zawsze byly regularne

Gość jakas tam ona 21
kilka dni temu dostalam tez silnego bolu w podbrzuszu trwal jakies 2 minuty i potem drugi raz byl tak silny ze ledwo na nogach stalam musialam sie o sciane podeprzec

uuu.. zrob ten test. a nie zwymiotowalas tej tabletki ani nic? biegunki nie mialas po niej? ja tez wlasnie cierpliwie czekam na okres 9 dzien:P najwyzej tez mama bede haaaaa

Gość jakas tam ona 21
nie zwymiotowalam jej napewno wzielam ja wieczorem i poszlam spac na nastepny dzien czulam sie oslabiona tak wiec mysle ze sie wchlonela

Gość jakas tam ona 21
tez bralas ta tabletke?

Gość ona_wi
a jak jestes w ciazy i sie urodzi jakies nienormalne.......myslcie glowa,panny a nie piz*da

Gość jakas tam ona 21
moze sie urodzic chore a moze sie urodzic zdrowe tak samo jak kobiecie ktora nigdy nie brala zadnych tabletek nigdy nic nie wiadomo.nawet jesli mialo by sie urodzic chore to i tak bede sie starala dac mu to co najlepsze

no wlasnie , co to ma do rzeczy? nie wazne jakie by bylo, kochalabym je tak samo! Ty chyba jestes jakims egoista, co mysli ze jak dziecko chore, to na smietnik. i kto tu nie mysli głową. a co do tabletki ja nigdy nie bralam, ale 2 kolezanki braly.

Gość ddghmhj
jak facet mógł skończyć i nie czuć wytrysku?,,,,facet jak kończy to ma wytrysk....wiec chyba chciał ci kit wcisnać...

Gość jakas tam ona 21
wydaje mi sie ze mnie na dziecko chcial zlapac i tyle tym bardziej ze powiedzialam juz wczesniej ze odejde.tego dnia nie palil sie nawet zeby odrazu jechac po ta tabletke tylko poszedl spac

Gość Michał Zaradny
Witam Jedynym sposobem sprawdzenia czy antykoncepcja awaryjna zadziałała jest pojawienie się następnej miesiączki, u Ciebie ona wystąpiła, a więc nie masz powodów do obaw. Tabletka, którą przyjęłaś zawiera ogromną dawkę hormonów, co w konsekwencji prowadzi do zaburzeń cyklu miesiączkowego, stąd też opóźnienie się kolejnej miesiączki. Po jakimś czasie z pewnością wszystko wróci do normy. Więcej na ten temat na www.wpadka.pl, w razie pytań możliwy jest tam także kontakt z ekspertem. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny