Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popatrzcieeeee

elastyczne palce--ja tak nie mam

Polecane posty

Gość popatrzcieeeee

zobaczcie jakie ta baka ma elstyczne palce .ja tak nie potrafie. jestem bo zabiegu na ciesn nadgarstka i szukalam w necie filmikow z cwiczeniami aby zapobiec nawrotowi schorzenia. i jestem w szkou bo ja nie mam tak elastycznych palcow. nie wiem czy nigdy nie mialam czy mam teraz tak wskutek przebytej choroby http://www.youtube.com/watch?v=11bX6_dM6UQ&feature=relmfu

Hmmm.. Mi się wydaje że niektórzy po prostu mogą wygiąć palce dużo mocniej niż inni - ja mogę dosyć mocno nawet bez przytrzymawania ich drugą ręką. Ale ja dużo je ćwiczę ;p A tak na poważnie to pamiętam że jako dziecko się ze mnie śmiali że mam palce jak z gumy, wię to po prostu chyba zależy od człowieka

Gość ojjjjsdfgfrd
to na tym filmiku to jeszcze nic.. ona ma po prostu rozciagniete. jak bedziesz duzo cwiczyla to tez tak zrobisz. sa osoby co w kazdym stawie wygną do tyłu tak na maksa.. nawet w tym położonym najwyżej.

też tak potrafie, mam to chyba od urodzenia bo nigdy nie cwiczylam :)

Gość kfnksdnskjdn
co to jest cieśń nadgarstka ?

Gość popatrzcieeeee
ucisk w kanale nadgarstka na nerw posrodkowy. kurcze widze ze ja jestem jakas sztywna bo tak nie potrafie

Gość stopki baletowe
ja mam takie stopy i palce dłoni, nie wiem czy to tak do końca dobrze(?) mam tak od zawsze ale mam tez skłonność do skręcania kostek:(

Gość ooooooooookkkkkkkk
moja siostrzenica potrafi cztery palce od razu w jednym czasie wygiac tak jak ona po jednym palcu

Mnie tylko palec serdeczny u prawej ręki nie chce się aż tak wygiąć. Przy czym nie dam sobie głowy uciąć, ale wydaje mi się, ze od takiego częstego wyginania palców one się trochę deformują (nie chodzi mi o to co ona robi, tylko o dosłowne wyginanie w każdą stronę)

Gość popatrzcieeeee
no to ze mna jest chyba cos nie tak:-(

Gość popatrzcieeeee
tylko nie wiem czy to stalo sie wskutek ciesni nadgarstka czy juz wczesniej tak mialam

Gość uuuuppppuupp
up

Gość uuppppppppppppp
up