Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kejtka

Matki pracuj膮ce w domu!

Polecane posty

Go艣膰 kejtka

Witam, szukam mam, kt贸re pracuj膮 w domu... znalazlam kilka ofert, jednak tyle si臋 slyszy, 偶e wi臋kszo艣膰 prac chalupniczycz to zwykle oszustwo... czy ktos mo偶e mi cos doradzic?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dffffffff
ja nie jestem mam膮 a pracuj臋 z domu robi臋 t艂umaczenia plus uzupe艂niam baz臋 danych jednej firmy marketingowej pomagam im po prostu w polskich projektach p艂ac膮 mi za ka偶d膮 rzecz sta艂膮 cen臋, sama rozdzielam sobie ile zrobi臋 w dany dzie艅, s膮 uczciwi, mam spisana umow臋 w systemie gdzie si臋 loguj臋 mam panel gdzie mam spisywane wyp艂aty- co za ile za dany okres czasu, wyp艂ata co miesi膮c fajna sprawa, ale umowa o dzie艂o, wi臋c ubezp zdrowotne op艂acam sobie sama praca z domu to fajna praca, ale bardzo wa偶na jest samodyscyplina

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Blogablogaa
dfffff Jak znalaz艂a艣 tak膮 prac臋?Bardzo by mnie interesowa艂a taka opcja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Opiekunka :) Ja tak pracuje opiekuje sie 3 dzieci plus moim wiec 4 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dffffffff
og艂oszenie na portalu z og艂oszeniami o pracy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dffffffff
Mania fajny pomys艂, w sumie, jak si臋 ma dziecko i siedzi z nim w domku, czemu nie wzi膮膰 drugiego czyjego艣, maluchy sie razem bawi膮 a jaki艣 grosz jest za to mama tego dziecka ma taniej niz niania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Blogablogaa
Rozumiem,a wymagali do艣wiadczenia,wykszta艂cenia odpowiedniego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kmlwi
dffff - a mozna sie tez zalapac do tej Twojej firmy? jak szukac takich ofert? jakies slowa kluczowe... ja dorabiam na rozne sposoby, ale nie sa to nigdzie kokosy :( niedawno dostalam pierwsza wyplate 70zl za klikanie w reklamy... zbieralam na to z 5 miesiecy, ale moze sie rozkrece, bo coraz szybciej to idzie z czasem... jak kogos interesuje http://kasicat.blog.onet.pl/ w razie pytan odpowiem czekam na Wasze sposoby na dorobienie... ...ziarnko do ziarnka...

Udost臋pnij ten post