Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejtka

Matki pracujące w domu!

Polecane posty

Gość kejtka

Witam, szukam mam, które pracują w domu... znalazlam kilka ofert, jednak tyle się slyszy, że większość prac chalupniczycz to zwykle oszustwo... czy ktos może mi cos doradzic?

Gość dffffffff
ja nie jestem mamą a pracuję z domu robię tłumaczenia plus uzupełniam bazę danych jednej firmy marketingowej pomagam im po prostu w polskich projektach płacą mi za każdą rzecz stałą cenę, sama rozdzielam sobie ile zrobię w dany dzień, są uczciwi, mam spisana umowę w systemie gdzie się loguję mam panel gdzie mam spisywane wypłaty- co za ile za dany okres czasu, wypłata co miesiąc fajna sprawa, ale umowa o dzieło, więc ubezp zdrowotne opłacam sobie sama praca z domu to fajna praca, ale bardzo ważna jest samodyscyplina

Gość Blogablogaa
dfffff Jak znalazłaś taką pracę?Bardzo by mnie interesowała taka opcja.

Gość gość
Opiekunka :) Ja tak pracuje opiekuje sie 3 dzieci plus moim wiec 4 :)

Gość dffffffff
ogłoszenie na portalu z ogłoszeniami o pracy

Gość dffffffff
Mania fajny pomysł, w sumie, jak się ma dziecko i siedzi z nim w domku, czemu nie wziąć drugiego czyjegoś, maluchy sie razem bawią a jakiś grosz jest za to mama tego dziecka ma taniej niz niania

Gość Blogablogaa
Rozumiem,a wymagali doświadczenia,wykształcenia odpowiedniego?

Gość kmlwi
dffff - a mozna sie tez zalapac do tej Twojej firmy? jak szukac takich ofert? jakies slowa kluczowe... ja dorabiam na rozne sposoby, ale nie sa to nigdzie kokosy :( niedawno dostalam pierwsza wyplate 70zl za klikanie w reklamy... zbieralam na to z 5 miesiecy, ale moze sie rozkrece, bo coraz szybciej to idzie z czasem... jak kogos interesuje http://kasicat.blog.onet.pl/ w razie pytan odpowiem czekam na Wasze sposoby na dorobienie... ...ziarnko do ziarnka...