Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinioleeeekkkkk

Taaaaaaka różnica? czy tylko taka?

Polecane posty

Gość Kinioleeeekkkkk
Mam koleżankę, która w wieku 24 lat zdecydowała sie na dziecko, bo jej facet miał juz 40 i nie chciała czekac az bedzie jeszcze starszy. Znaczy ze bardziej Go kochała niz mój mnie?

3 miesiace temu spotkalam fajnego chlopaka tylko jest jeden problem on ma 37 lat a ja 25 mysle ze to za duza roznica wieku a moze sie myle co wy na to? co mam zrobic ciagnac ta znajomosc dalej? czy poprostu sobie odpuscic?

Gość Kinioleeeekkkkk
Ja do różnic wieku nic nie mam... tylko te różniace priorytety. Kiedy bardzo sie różnia..wtedy jest kłopot:(

Gość ale taka jest prawda,
ze naprawde moze byc wam ciezko sie utrzymac, Ty masz duzy kredyt, do tego jeszcze rachunki i jedzenie, dziecko i potem jeszcze jedno, to jak sobie poradzicie??

Gość Kinioleeeekkkkk
Wiem... MYsle ze dalibyśmy rade. Ludzie radza sobie majac mniejsze dochody. Ja mam okazje jeszcze dorobic poza praca... On teraz zarabia ok 3000-3300. Nasze rachunki z kredytem to ok 2500 mam alimentów 600 zł. Mam mozliwośc dorobic ok 600 zł miesiecznie poza praca. Ze zwolnienia miałabym jakies 900 zł(niestety jestem zatr. na mniejsza kwote) Takze poradzilibyśmy sobie. No to jest jakis sposób. Ale na to ze bedzie chciał dziecko za 5 lat juz nie bedzie. I co wtedy?

Gość ale taka jest prawda,
zastanawia mnie jeszcze dlaczego Ci sie nie odwiadczyl do tej pory? 5 lat to duzo... moze to oznacza, ze nie mysli o Tobie powaznie? Chyba, ze to Ty nie chcesz slubu?

Gość ja ona 45 mam
Coraz częściej myślę,ze kobiety ,które ikończyły 20 lat,szczególnie te przed 40-stką i zadają takie pyatania jak autorka sa emocjonalnie zubożałe. Po jaka cholerę zadawac pytania dotyczące związku jaki tworzą lub chcą stworzyć obcym osobom. Czy te kobiety nie mają swojego zdania,czy nie mają przyjaciół,którzy znają je i partnerów i mogą sobie z nimi pogadac na te tematy. A poza tym kazdy człowiek jest inny,każdy zwiazek inny. Dojrzejcie emocjonalnie miłe,starsze Panie.

Gość ja ona 45 mam
Kinioleeeekkkkk Ty naprawdę masz 38 lat?:-) Chron losie mężczyzn od takich głupich kobiet :-)